Foto bij Are you an angel or devil? {Jacob Black Lovestory} 15 Melanie

zoals je merkt post ik iets minder nu.. mijn kantelweek(soorts toetsweek) koimt eraan en ik heb nog veeel te doen

Een week gaat langzaam voorbij en ik ben tot nu toe nog elke dag bij die wolf geweest. Natuurlijk ben ik ook bij de rest maar de wolf heeft mijn prioriteit. Ik loop naar buiten en kijk naar de lucht. Een heldere zwarte sterrenhemel reikt boven me uit als ik naar het strand loop en de rook en het ligt van de vlammen verwelkomen me. We hebben een kampvuur en ik heb speciaal hiervoor mijn mooiste jurkje aangedaan. Hij is zwart met rood en vanaf het eerste moment dat ik het zag was ik er verliefd op. Vanavond zou ik ook die jongen zien waar ze het steeds over hebben. Die Jacob.

Ik ren vrolijk naar de rest toe en neem plaats naast Leah die glimlacht. “Melanie,dit is de rest die je nog niet ontmoet had. Dit is Sam. Emily zit daarnaast,zij is Sam’s verloofde. Brandon zit daarnaast,daarnaast Collin en als laatste heb je daar Jacob zitten” “De meeste ken ik al Seth” grinnik ik maar Seth stelt ze vrolijk voor. Mijn blik blijft haken bij de laatst genoemde. Jacob zit recht tegenover me en dat geeft me een goede kans om naar hem te blijven kijken.

Ik voel me warm worden van binnen en de wereld om me heen verdwijnt alweer. Alsof het niet belangrijk meer is. Hij kijkt me met een zachte blik aan en ik zie zijn mondhoeken omkrullen tot een glimlach. Ik glimlach verlegen en richt mijn blik naar het zand terwijl ik een pluk haar achter mijn oor doe. Waarom wordt ik toch altijd verlegen bij jongens. De vorige keer dat ik hem zag voelde ik me ook al zo. Ik kan toch niet verliefd worden op een jongen die ik nu voor de 2e keer zie?

Reageer (2)

  • NoDeatheater

    Huh? Lopen er stukjes door elkaar? Want ik heb even de rest ook weer gelezen, en daar staat dat ze Jacob al ontmoet heeft?

    1 decennium geleden
  • xoxPrisxox

    Love it

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen