Foto bij 42| 	Guilty

Gewoon lezen xd

Fay wist eigenlijk niet zo goed wat ze aan moest met Parvati. Maar ze hoopte dat schouderklopjes en troostende woorden genoeg zouden zijn. Parvati bleef maar door huilen en Fay hoopte dat ze klaar zou zijn voor de leerlingenkamer vol met leerlingen zat. ''Weetje er lopen zoveel leuke jongens rond.''Zei Fay zuchtend toen ze op de klok aan de muur zag dat de lessen bijna voorbij waren. ''Dus als ik jou was zou ik me niet vast klampen aan een iemand, maar gewoon wat vrijer zijn in je keuzes''Ging Fay verder. ''D..dus M.m..moet ik Lavender... ...Laten winnen?''Parvati snotterend terwijl ze weer haar gezicht begroef in haar handen. ''Winnen? Ron is geen prijs hoor. laat staan dat het allemaal een wedstrijd is. Je moet je niet vastklampen aan een iemand, maar dat betekend niet dat je het moet opgeven!"'Zei Fay iets te enthousiast. ''Lavender... krijgt altijd... alle jongens... Ook als ik ze leuk vind''Zei Parvati wiens gesnik minder begon te worden. Fay knipperde even met haar ogen, wat was Lavender nou weer voor een vriendin? ''Zeg je eigenlijk wel dat je ze ook leuk vind?''Vroeg Fay. Parvati was al bang voor die vraag geweest en schudde langzaam haar hoofd. Fay zuchte weer, daar schoot je ook niet mee op. Als ze niet zei dat zij ze ook leuk vond was het wel logisch dat Lavender er met de prijs vandoor ging. Niet dat jongens een prijs waren! Peinzend liet Fay, Parvati maar op haar schouder uithuilen en dacht na over hoe ingewikkeld de liefde was.




Draco Malfoy vroeg zich af waarom hij Waarzeggerij in zijn paket had gelaten. Want het was net zo onlogisch en vreselijk als de jaren ervoor. Hij had er wel gewoon Boven Verwachting voor gehaald en zijn moeder had erop aangedrongen. ''Als je gewoon alle vakken doet komt dat voor later beter uit. Dan zien ze dat je alles kan en geen zwakke punten hebt''Had zijn moeder gezegd. Natuurlijk telde ze zoals gewoonlijk dreuzelkunde niet mee. Tegenover Draco zat Blaise Zabini en bouwde een kaarten huis van de tarot kaarten die ze van Professor Trelawney hadden gekregen. Volgens Trelawney konden ze met die kaarten de toekomst voorspellen, maar Draco geloofde daar net zo min in als in het feit dat Fay hem ooit aardig ging vinden. Hij had het gewoon flink verpest bij haar. Niet een klein beetje, maar gewoon heel erg flink.
Hij had beter moeten plannen wat hij ging zeggen. De ellende die hij nu voelde was niet te beschrijven. Het meisje van zijn dromen, het meisje waar hij altijd stiekem naar had gekeken en verlangt. Had hij
uit zijn handen laten glippen door domme fouten. Blaise was echter in een beter humeur dan zijn vriend. Hij had weliswaar geen wraak kunnen nemen op McFly, maar hij behoorden nu wel tot Slughorns Slug club. Dat betekende echter niet dat hij het McFly niet meer betaald wilden zetten. ''Het huiswerk is dat jullie met behulp van de kaarten moeten voorspellen wat de week gaat brengen''Zei Professor Trelawney zangerig.
Toen de bel ging stopte Draco zijn spullen en kaarten in zijn tas en keek even naar Pansy Parkinson die verderop zat. Hij had haar een hele lange tijd niet meer gesproken, eigenlijk had hij een soort voldoening moeten voelen. Maar hij voelde alleen maar pure schuld.







Ik heb hier best veel werk in gestoken dus don't leave this page without a comment n__n

Reageer (12)

  • KidouYuuto

    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah

    1 decennium geleden
  • Delic

    Zeg me nou niet dat Draco nu een zwak krijgt voor Pansy O_O

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Whaha:'D

    1 decennium geleden
  • XxLxX

    Tja Lavender kan het ook niet ruuiken als Parvati iemand leuk vind hea(A)
    Snel verder!
    'Xx.

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen