Foto bij 43| Feeling Lonely

@Araluan
NEVER Ö

Fay liet Parvati overnemen door Lavender toen de leerlingenkamer aardig vol was. Ze vroeg zich af of Parvati alles aan Lavender zou vertellen. Fay hoopte het wel anders was het toch wel verspeelde moeite geweest.
''Jij had toch al je huiswerk voor morgen al af?''Zei Fay terwijl ze tegenover Hermione plaats nam aan de tafel. Ze was gelukkig alleen.
''Ja''Antwoordde Hermione zonder op te kijken, ''Wat is dat dan?''Vroeg Fay nieuwsgierig en keek naar Hermione's perkament werk. ''Ik kijk Trish der huiswerk na''Zei Hermione alsof het de normaalste zaak van de wereld was. Fay knipperde even ongelovig met har ogen. ''Waarom kijk je het huiswerk na van dat kreng?''Zei ze geïrriteerd. ''Ze is een vriendin van me en als ze hulp nodig heeft dan help ik haar''Zei Hermione op een nuchtere toon. ''En zij is geen kreng''
Fay hield zich zo goed mogelijk in. Ruzie met Hermione kon ze er nu niet bij hebben. Niet nu het ookal niet goed meer liep met Harry.
Fay pakte een willekeurig boek uit haar tas en begon erin te lezen.
Hermione was gehersenspoeld, Harry geobsedeerd en als ze niet uitkeek raakte ze Ron ook nog kwijt. Bij die gedachten rolde er een smalle traan over Fays wang. Dadelijk raakte ze echt alles kwijt.



Het was een mooie zaterdag middag toen Fay McFly besloot om Hagrid te gaan bezoeken. Er sneed natuurlijk wel wat wind door de lucht en de blaadjes van de bomen verkleurde langzaam. De reden dat ze alleen ging was omdat Ron wilde trainen voor Harry's zwerkbalteam selectie die volgende week zou plaats vinden. Met Harry had Fay nog steeds wat oneffenheden en Hermione stak meer tijd in haar 'nieuwe vrienden' dan in haar of Harry en Ron. Fay liep Hagrids erf op en werd meteen verwelkomt door de wolfshond Fang die voor de deur had liggen slapen.
''Niet zo wild Fang!"'Zei Fay lachend toen de hond om haar heen cirkelde en af en toe tegen haar op sprong. Fay klopte op de deur en wachtte tot Hagrid open zou doen. Toen Hagrid open deed kreeg hij direct een stevige knuffel van Fay. ''O, Hallo Fay''Zei hij grinnikend, ''Mag ik binnen komen?''Vroeg Fay terwijl ze hem nog steeds vast hem had. 'Sommige vragen kun je verbannen Fay, je weet dat je hier altijd binnen mag lopen''Zei Hagrid, hij wachtte tot Fay hem los liet en ging opzij zodat ze naar binnen kon lopen.
Fang bleef buiten voor de deur staan en ging vervolgens weer in zijn slaappositie liggen terwijl zijn staart vrolijk kwispelde van plezier.
''Ik was bezig met koekjes''Zei Hagrid ietsje nerveus, toen Fay naar te troep het fornuis keek. ''Oh, lekker''Zei Fay en schoof aan Hagrids grote tafel. Hagrids huisje bestond uit een enkele kamer, maar ondanks alles wat er was ingepropt was het best gezellig. ''Ja, ik word steeds beter in koken. Misschien moeten jij, Harry, Ron en Hermione maar eens al mijn gerechten komen proeven''Zei Hagrid vrolijk. Fays gezicht betrok even, niet omdat Hagrid's kookkunsten er eigenlijk helemaal niet op vooruit waren gegaan. Maar omdat het nooit meer zo zou zijn dat zij, Harry, Ron en Hermione ooit nog samen naar Hagrid zouden gaan zoals vroeger.


Reageer (8)

  • KidouYuuto

    stomme harry stomme rom stomme hemelien

    1 decennium geleden
  • Xion

    Aaahw, dan moet ze maar dwingen.
    Ron en Harry bij hun oor meesleuren en Hermione vertellen dat ze zou moeten komen omdat Hagrid bijles nodig zou hebben.
    Haha

    Snel verder Please!!(flower)

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Arme Fay!!
    Love it!!
    Snel verder!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • LTomlinson

    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • Ingeling

    snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen