Foto bij Hoofdstuk 8

Sorry dat ik al zo lang niets meer heb geschreven... maar ik heb nu toetsweek en moet hard leren... volgende week als het vakantie is ga ik heel veel deeltjes schrijven!

Als ik me in mijn slaap wil omdraaien kom ik tegen iets hards aan. Ooja… Liz bleef slapen… ik zie dat Liz ook wakker is. We stappen uitbet en gaan ontbijten. Als we klaar zijn sleept Liz me mee naar boven. ‘Kom, we moeten wat uitzoeken voor je date met Justin!’ ‘Liz! Het is GEEN date! We zijn gewoon vrienden!’ Ik zie dat Liz met haar ogen rolt. ‘Jaja tuurlijk! Maar je moet wel wat leuks aan voor je ‘vriendschappelijke’ afspraakje!’ Liz loopt mijn kast in om een outfit te zoeken. Daar is ze echt heel goed in. Later moet ze stilist worden ofzo. Altijd loopt ze in de mode van deze tijd en nooit maakt ze een modeblunder! Terwijl Liz in mijn kast bezig is pak ik mijn laptop. Op mijn twitter staan echt superveel tweets van fans die vragen of Justin en ik wat hebben en wat er aan de hand was. Ik twitter wel wat. EmilySwagg: Justin & I are just friends. We had a argument but now we are friends again. Zo, dat is weer opgelost. Liz komt mijn kast uitgelopen met een superleuke outfit. ‘wat vind je er van?’ vraagt Liz twijfelend. ‘dat is perfect!’ roep ik blij uit. Liz glimlacht. Ze moet echt styliste worden later ofzo. Altijd maakt ze superleuke kledingmatches en ze loopt altijd met kleren van de laatste mode. Ik kijk op mijn laptop om te kijke hoe laat het is. Kwart voor 3. ‘Wow over een kwartier komt hij al!’ ‘trek snel aan dan maak ik je op!’ roept Liz. Als we klaar zijn gaat de bel. Het is precies 3 uur dus hij is netjes op tijd. Ik hoor dat Sally de deur open doet ‘Mevrouw emily er staat een jongeman voor u aan de deur!’ roept ze. ‘Ik kom!’ roep ik terug. Ik kijk nog snel in de spiegel en ren dan naar beneden. ‘Hee Justin!’ ‘Hi Emily’ en hij geeft me een knuffel. ‘Nou waar zijn die pruiken?’ Justin kijkt nieuwschierig. ‘Kom maar’ we lopen naar de ‘kostuumkamer.’ Er staan echt super veel dingen. Pruiken, maskers, brillen, kostuums ga zo maar door. ‘Wooow!’ roept Justin vol verbazing uit en hij loopt naar de kast met poppenhoofden met pruiken daarop. ‘dat is best wel scary!’ ik schiet in de lach. ‘kies er maar 1!’
Ik loop naar de kast en zet een knalrode pruik op. ‘wat denk je hier van?’ Justin schiet in de lach. Na een beetje gekloot te hebben, hebben we allebei een goede pruik en een bril op. Ik een zwarte zonnebril en justin een paarse natuurlijk.’zullen we maar gaan?’ vraagt justin ‘ja okee’ we lopen naar de deur. ‘waar gaan jullie heen en waarom zien jullie er zo uit?’ vraagt een stem achter ons. Ik draai me om, en daar staat mijn vader ‘we gaan naar de bios en we hebben geen zin in fans.’ Antwoord Justin simpel. Ai justin! Mijn vader haat het als je niet met 2 woorden tegen heb spreekt! Hij gaat zeker boos worden! Maar tot mijn verbazing blijft mijn vader er koel onder en zegt ‘veel plezier!’ dan loopt hij weg. Verbaasd loop ik naar de auto. ‘Ehm emily, we vallen denk ik nogal op als we met zo’n grote auto aankomen.’ Zegt Justin. Oja dat is waar! ‘maar waar gaan we dan in?’ Justin grijnst. ‘wat dacht je van deze?’ Justin loopt naar een groene auto ‘Hoe komt die daar?’ vraag ik nieuwsgierig, want het is niet 1 van onze autos. ‘gehuurd’ Justin doet de passagiers deur open en ik ga erin zitten. als Justin ook in de auto stapt rijden we naar de bioscoop.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen