Foto bij 014~De discotheek

TOkio Hotel POV
Georg legde de tas naast hem neer in de auto, omgekeerd, zodat hij niet werd aangestaard door een mini-versie van zichzelf. Hij parkeerde in de dichtstbijzijnde ondergrondse garage, en wandelde verder. De tas liet hij liggen. Het was ondertussen 9uur 's avonds, en Georg merkte op dat het steeds drukker en drukker werd, wat in deze club al tijden het geval niet meer was geweest. Hij scande de ruimte op bekende gezichten, maar kwam er geen tegen, dus zette hij zich aan de bar. 'Biertje.' zei hij tegen de bar
...jongen. 'Zoek je iemand?' vroeg hij toen hij Georg zag rondkijken. Hij hield zijn hoofd een beetje schuin. 'Eigenlijk wel ja, een vriendin. Laura.' zei Georg snel. De barjongen maakte een paar drankjes en gaf die aan wachtende klanten, daarna kwam hij terug bij Georg. 'Nee, ik denk niet dat ik haar ken...'zei hij traag. Georg nam een grote slok alsof hij meteen weer ging vertrekken. 'Wacht eens even!' riep hij uit. 'Laura? Momentje.' zei hij terwijl hij even achterin ging kijken. 'Ja, Laura Schuldz. De nieuwe Dj, het is haar eerste keer en het ziet er naar uit dat ze weet wat ze doet?' zei hij glimlachend. 'Ja, ze is goed.' Beaamde Georg. 'Wanneer heeft ze gedaan?' vroeg hij snel. De jongen haalde zijn schouders op. Hij bediende een paar andere mensen en kwam dan weer bij Georg staan. 'Rond een uur of 2,3 misschien vroeger, misschien later.' zei hij. Georg zuchtte, het was nog maar 21.15, als hij zo lang zou moeten wachten, was hij morgen een wrak. 'Het is lang geleden dat we nog zo'n volk hebben gehad, Laura moet daar voor iets tussen zitten.' zei de jongen om het gesprek weer op gang te brengen. 'Als ik nu iets in mijn auto zou gaan halen, kan ik het dan nu aan haar gaan geven? Anders weet ik niet of ik haar nog ga zien het eerste half jaar.' zei Georg. De jongen keek hen aan, zijn ogen werden iets groter. 'Ja, ik denk het wel.'zei hij toen hij Georg eindelijk herkende. 'Ik ben het bijna zeker, geen probleem.' zei de jongen weer. 'Ik regel het,' zei hij glimlachend. Georg knikte en ging de tas van Alyona halen.

Laura POV
Rond 7u kwam ik op mijn 'nieuw werk' aan. Veel hoefde ik niet te doen, niets aan te vullen of zo. Thomas, de jongen die vanavond de bar deed, toonde me de weg in het gebouw. Hij bracht me ook naar het hok waar ik de komende 5 (?) uur zou in opgesloten zitten. Hij stak de PC aan. 'Alle muziek die hier gedraaid mag worden staat in lijsten op de computer, geordend op artiest en op naam.' zei hij terwijl hij terwijl hij het programma opende. 'Elke avond wordt de afspeellijst opgeslagen, en als je dan niet kan komen, wordt een van die lijsten opgespeeld.' zei hij net voor hij vertrok. Ik knikte en begon de lijst met liedjes te doorbladeren, hij leek eindeloos. De tijd verstreek en er ging een lampje knipperen op het moment dat ik moest beginnen, rond een uur of8. bijna anderhalf uur later, zag ze Thomas de hele tijd naar dezelfde klant terugkeren. Ik kon hem zien, schuin onderaan mijn raam kon ik de bar zien. Hij had waarschijnlijk een leuk meisje ontmoet, maar eigenlijk moest ik me daar niets van aantrekken. Hij de bar, ik de muziek, dat was genoeg. Plots klopte er iemand aan de deur van mijn hok, Thomas. Ik was bezig met mijn playlist aan te vullen zodat er niet plots een grote leegte zou vallen. Thomas Grijnsde, Achter hem stond een breed glimlachende Georg. Ik kon mezelf nog in bedwang houden, Georg had me nog nooit echt gekwetst zoals Tom en Bill, dus riep hij ook geen al te hevige reacties op. 'Riep' het perfecte woord na vanmiddag. Georg kwam rustig binnen gewandeld en sloot de deur weer achter hem voor het lawaai. Net op tijd startte ik mijn nieuwe lijstje, zodat er geen stilte zou vallen in de zaal. Nu had ik even tijd voor Georg, ik zag dat hij een tas in zijn hand had. Te zien dat Tokio Hotel er op stond, moest het die van Alyona zijn.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen