Foto bij 45| Tonight

Thx voor de reacties en Abbo's :'
Proefwerkweeek is oveeer jeeejj ^^

Draco zat nogal stilletjes aan de tafel van Slytherin tijden het avond eten. Meestal nam hij het hoogste woord maar dit keer was hij in gedachten verzonken. Gisteren avond was hij nog bij de kamer van hoge nood geweest. Maar tot zijn frustratie was het allemaal ingewikkelder dan hij had gedacht.
Natuurlijk was het geen eitje, maar het was gisteren in iedergeval niet echt gelukt om verder te komen. Eigenlijk moest hij het vandaag nog eens proberen, maar hij had met Crabbe en Coyl maar een aantal dagen afgesproken. En ze waren niet bereid om elke dag de wacht te houden met een aantal samenhangende consequenties. Zaterdag viel niet onder die dagen maar hij kon het altijd nog vragen. Desnoods dwong hij ze. ''Ga jij vanavond nog iets doen?''Vroeg Blaise Zabini die tegenover Draco zat. Draco schudde zijn hoofd. Hij moest zelfs voor zijn beste vriend verbergen waar hij mee bezig was wat niet al te goed voelde. ''Mooi, want wij gaan een feest geven''Zei Blaise grijnzend, Draco knipperde even met zijn ogen voor hij antwoord gaf, ''Een wat? Waar wil je dat inhemels naam doen. De 1e jaars verpesten het trouwens toch wel.'' ''Chil Dray, Ik heb het allemaal al geregeld er is een groot lokaal beschikbaar en ik heb het al aan Snape gevraagd namens jou''Vertelde Blaise. ''Namens mij? Gast, Dat had je toch wel eerder kunnen zeggen!?''Zei Draco verontwaardigd, hij had helemaal geen zin in een feest. Hij had zoieso al plannen vanavond, die hij Blaise natuurlijk niet ging vertellen. ''Hij vond het iniedergeval goed, dus niet klagen. Trouwens je was altijd al dol op feestjes. En nu je Pansy eindelijk van je af hebt weten te gooien wordt het tijd voor een nieuwe chick''Zei Blaise plechtig en grinnikte daarna even. Draco negeerde Blaise z'n laatste opmerking. Hij wist dat elk meisje zich aan zijn voeten zou werpen, maar er was maar een meisje dat hij echt wilde. Maar hij niet kon krijgen wat het tot een uitdaging maakte. Hij kon nu niet zeggen dat hij nog wat te doen had omdat hij daarnet nog had gezegd dat hij geen plannen had. ''Tot hoe laat is dat zo genaamde feest van jou?''Zei Draco geergert, ''Tot ongeveer 00:00, meschien later. Om eerlijk te zijn weet ik alleen dat hij om 8 uur begint. Over de rest heb ik niet echt nagedacht''Zei Blaise, ''Ik heb trouwens al heel wat mensen uitgenodigd dus je kunt nu niet zeggen dat ik het moet opheffen'' Draco keek weer fronsend naar zijn boord, nu moest hij dus razendsnel een oplossing bedenken.




''Maar Harry heb je dan vanavond weer les van Dumbledore?''Vroeg Fay nieuwsgierig. Zij, Harry en Ron zaten ook aan het avond eten aan de tafel van Gryffindor. Hermione zat verderop tussen Cecile Nordish en Trish Skotfield. Fay kon het eigenlijk niet laten om af en toe naar haar te kijken. Ze vond het al goed als ze af en toe oogcontact met haar had want ze miste Hermione verschrikkelijk.
''Ja, om negen uur.''Zei Harry, ''Heb je hem al verteld over je toverdranken boek?''Vroeg Ron. ''Nee, hij hoeft niet alles te weten want hij geloofde me niet toen ik zei dat Draco een deatheater was''Zei Harry bot en stopte met zijn vork wat spaghetti in zijn mond.
Ron en Fay keken elkaar aan en wisten dat ze beter naar een ander onderwerp konden switchen. Fay had Ron maar niet verteld dat er twéé meisjes verliefd op hem waren. Ze was bang dat hij dan van school zou veranderen. Natuurlijk was die gedachten onzin, maar onzinnige gedachten waren het gene wat haar humor nog overeind hield in deze tijden.






Reageer (7)

  • Cresseyde

    Me likes parties! Komop Draco, dit is je kans!
    <3

    1 decennium geleden
  • Delic

    Arme Draco (huil)
    en Fay ook natuurlijk x3

    1 decennium geleden
  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Whaha<3

    1 decennium geleden
  • Kurt

    Ghehe, dat zou best grappig zijn.
    Arme arme Dray.
    (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen