OMG! Je bent net gekust door TOM KAULITZ! Niet gezoend, dat zou te veel van het goede zijn geweest. Maar je staat er toch van te shaken op je benen. // Nu ben je even Tom. Je loopt met Bill naar de concertzaal voor de soundcheck.

1. ‘Nou? Ga je me nog vertellen wat dat vriendin-gedoe te betekenen had?’ vraagt Bill. ‘Wat?’ zeg je. Je bent nog steeds hevig aan het vechten tegen de neiging om om te keren en dat meisje uitgebreid te gaan zoenen. Bill herhaalt zijn vraag. Je antwoordt:
- ‘Oh niks! Wat een lelijk meisje hè?’ (dat is zó gemeen!)
- ‘Oh dat!’ en je vertelt Bill wat er gebeurd was.
- ’Wij kennen de mosselman, hij woont in Scheveningen!’ (sorry, sorry, moest er gewoon even uit XD)

2. ‘Aha,’ zegt Bill. Jullie lopen door. Bij de concerthal aangekomen zeggen Georg en Gustav: ‘Waar was jij nou ineens, man? Het ene moment stond je naast ons en toen zat je ineens naast een meisje of het je vriendin was!’ je zegt:
- ‘Oh, dus het leek wel? Mooi!’
- ‘Mijn vriendin? IEW!!’ en je maakt kokhals geluiden.
- ‘Waar heb je het over?’ en je volgt met je ogen dat meisje dat langs kwam lopen.

3. ‘Wat leek?!’ vragen ze. Je kijkt ze aan en schiet in de lach door hun verwarde gezichten. ‘Ik hielp haar van een jongen af door te zeggen dat ik haar vriendje was, dat is alles.’ Zeg je lachend. Jullie lopen naar binnen en doen de soundcheck, maar het gaat helemaal fout! Door jou! (‘-_-) de reden:
- je kan dat meisje maar niet uit je kop zetten. (wel een mooie kop 0=) )
- je valt de hele tijd in slaap. (wakkerwordenwakkerwordenwakkerworden! Jochem Meijer Rules! XD)
- je krijgt de hele tijd kotsneigingen doordat je dat meisje hebt gekust. (moet je nagaan als je der had gezoend!

4. ‘Wat heb jij toch?’ vraagt jullie manager als je voor de zoveelste keer de verkeerde snaar aanslaat. ‘Sorry, ik ben er gewoon niet helemaal bij met mijn hoofd.’ ‘Waarbij dan? Is er iets belangrijker dan voorkomen dat je voor lul staat vanavond?’ Je kijkt Bill aan en je weet dat hij weet waar je aan denkt. Als jullie klaar zijn vraagt Bill: ‘Weet je eigenlijk wel hoe ze heet?’ jij:
- valt weer in slaap (wat heb je toch gedaan afgelopen nacht?) (0=) )
- antwoordt: ‘Err… nee niet echt. Wat stom!’
- antwoordt: ’Alsof mij dat wat boeit!’

Uitleiding.
‘Ben je verliefd op der?’ vraagt Bill. ‘Nee, hett is anders. Het is meer gewoon geïnteresseerd. Beetje moeilijk uit te leggen.’ ‘Ik weet wel wat je bedoelt. Ongeveer. Nou eigenlijk niet want als ik de hele tijd aan een meisje moet denken vind ik der toch minstens leuk.’ ‘Nou ik vind r ook niet echt leuk. Nou misschien een beetje.’ Je grinnikt. ‘Nou ja, zullen we maar naar de kleedkamer gaan?’ vraag je. // je bent weer Emma. Jullie zijn doorgelopen en jullie zien een gezellig cafeetje met veel mensen van ongeveer jullie leeftijd. Als jullie binnenkomen komen jullie erachter dat het een karaoke-bar is. Jullie blijven daarbinnen zitten.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen