Foto bij *~44~*

Sorry voor het korte stukje :S Altans voor mijn gevoel is het niet zo lang :S

Het plaatje was gewoon melig. Jeeeeeeey Itachi !!!!! SAY IT XD

Enjoy~

44.
Ayumi stapte de badkamer uit in een badjas. Ze liep Itachi en haar kamer in. Itachi lag op bed en staarde naar het plafon. “Itachi ?” “Hn” “Wat is er gebeurd met Orochimaru nadat ik flauwviel ?” Itachi keek haar aan. “Hij is ontsnapt” Ayumi zuchte en knikte. Ze trok een simpele Kimono aan en ging naast Itachi liggen. “Zooo….Wat had je in gedachten voor de baby ?” Itachi legde zijn boek weg en ging overeind zitten, met een serieus gezicht. Ayumi ging ook overeind zitten en zo begon hun gesprek.

Een aantal weken verstreken en Ayumi was nog maar een paar dagen verwijderd van de datum waarop ze was uigerekent. Ze zat in de woonkamer op de bank terwijl ze samen met Hidan en Kisame naar een stom programma keek. Itachi stond de douchen en de rest was allemaal zijn eigen gang aan het gaan. Ayumi keek even weg van de tv toen ze een blik op haar voelde. Hidan staarde naar haar buik met grote ogen. “H-h-het f*cking b-bewoog” Ayumi glimlachte. “Gelukkig wel, anders zou er iets niet goed zijn” “Mag ik eens voelen?” Ayumi was even verbaasd over Hidans zachte en tedere kant. Maar hij was uiteindelijk wel degene die haar had opgetild en mee had genomen toen ze haar als baby hadden gevonden. Ze knuffelde Hidan uit het niets. Hidan schrok en sloeg twijfelend zijn armen om haar heen en knuffelde Ayumi terug. “Bedankt, Hidan” Hidan leek het nogsteeds niet te begrijpen en krabeldde even aan zijn achterhoofd. “Huh ? Voor wat?” Kisame staarde vanaf de andere bank naar de twee Akatsuki leden. Waar hebben hun nou weer last van. “Je weet wel, bedankt dat je me niet hebt laten liggen toen ik een baby was.” Hidan bloosde en lachte even ongemakkelijk. “Ow, Je was toen ook zo schattig, ik kon je niet laten liggen” Ayumi glimlachte en pakte Hidans hand en plaatste die op haar buik. Kleine schopje kwamen van binnen. Hidan grijnsde “Geweldadig” Beidde schoten ze in de lach. “M-m-mag ik ook eens ?” Beidde keken ze op naar Kisame die ongemakkelijk opstond en lichtjes grijnsde. Ayumi knikte, nog steeds een beetje verbaasd over het feit dat het Kisame was, dit was de eerste keer dat hij echt interesse toonde. Kisame plaatste zijn hand op haar buik en zijn grijns werd groter toen er schopjes van binnen kwamen. “Zeker geweldadig” OP dat moment kwam Itachi de kamer binnen gelopen. Zijn haren waren nog vochtig en hingen los over zijn rug. Zijn ogen verwijdde een beetje toen hij de twee mannen om Ayumi, ZIJN AYUMI, zag zitten. “Wat zijn jullie aan het doen?” Itachi was binnen een paar passen bij de bank en liet zich naast Ayumi op de bank ploffen en trok haar lichtjes tegen haar aan. “Het f*cking bewoog” Hidan was nog steeds in een soort shock maar glimlachte wel. “Je en? Het hoort te bewegen” zuchte Itachi. “O-M-G” De drie mannen keken direct naar Ayumi. Haar simpele joggingsbroek was nat, net als de bank. “NU ?!, Hidan ga Kakuzu halen, Kisamen ga konan zoeken” “W-wat gebeurd er” Hidan keek verbaasd naar Ayumi buik. Kisame sloeg tegen zijn voorhoofd. “Ze gaat bevallen indioot” Itachi stond zo snel mogelijk op en tilde Ayumi naar hun kamer. “Waaaaaat ?!! Itachi ?! Waarom Kakuzu ?!!” Itachi schopte hun deur open en plaatste Ayumi op hun bed. “Omdat Kakuzu ook een Medic Ninja is”


Reacties onegai~

Reageer (9)

  • AvatarMargo

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!! *hyperfentileeert*
    ze gaat bevallen.
    deidara: oke ayumi je moet zo ademen *ahu ahu ahu ........valt flauw x_x * ayumi: -.-'

    1 decennium geleden
  • XlightningX

    Arme Ayumi, nog even en Madara komt ook nog gezellig even kijken xD
    Maar ga snel verder, ik wil weten hoe het verder gaat :D

    1 decennium geleden
  • MiekieChan

    Ohhhhhhhhhh Help, dat is toch het laatste wat je wilt, de Perfert Akatsuki om je heen terwijl je bevalt xD
    ik heb maar 1 ding veder nog te zeggen

    SSSSSSSSSSSNNNNNNNNNNNNNEEEEEEEEEEEEEEEEEEELLLLLLLLLLLLL VEEEEEEDDDDDDDDDDEEEEEEEEEEERRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • ilsietju

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

    OMG! O.O
    Snel Verder!!

    1 decennium geleden
  • Chiya

    Omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg Omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg Omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg Omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg Omg omg omg omg omg omg omg omg omg omg !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Snel verder <3333

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen