sorry dat ik weinig schrijf maar ik heb toen ik begon een vriendje gekregen :$... Ssssst .. but not tell him... maar hij neemt tijd in :$;).
_______________________________________________________________

geschreven door Anouk/ bieberbitcha

Cool ik ga ook naar de alpen! Had ik op het papiertje geschreven die alweer tegen het raam zat. Nu was het weer de beurd van de jongen om iets op te schrijven, maar voor ik het wist schoven we weer een stukje op. Gelukkig moest ook de anderen rij weer naar voor. Ik, en de jongen, begonnen tegelijk te schrijven. Zou ik je nummer mogen? Schreef ik erop. Maar toen ik uit het raam keek zag ik dat de jongen de zelfde vraag al op geschreven had. Ik keek van hem, naar zijn papier en weer naar mijn eigen papier. Toen begon ik te lachen. En drukte ik toch maar weer het papier tegen het raam. Toen begon de jongen ook te lachen, en begon weer te schrijven. Ik begon ook te schrijven, maar bedacht me. Dit keer moest ik eerder dan de jongen klaar zijn. Ik pakten dus mijn mobiel en typte mijn nummer in. Nu drukte ik mijn mobiel tegen het raam, en was ik eerder dan de jongen. De jongen keek al uit het raam, en zag mijn nummer. Hij pakten ook zijn mobiel en voor dat ik het wist zag ik zijn nummer. Ik haalden mijn mobiel weer van het raam en begon hem toe tevoegen. Naam:- Nummer:067... Weer keek ik uit het raam, maar de jongen was opeens weg. 067 en dan? Ik wist het niet meer. Ik beet op mijn lip en dacht goed na... O678? Nee dat was het niet. 0673? Nee ook dat was het niet. Ik wist het echt niet en gaf het op, ik legde mijn mobiel naast me en staarden weer naar het raam. Nouwja.. Niet voor lang, want voor ik het wist voelden ik de bank trillen. Het was mijn mobiel! Snel keek ik erop.

Bericht van:
0677834510 -zomaar bedacht-


Dat was het volgendsmij! 0677834510. Ik openden hem blij keek ik naar het scherm.

Heey sweetgirl.

Ik vind je echt super knap! :$

En heeft dat knappe meisje ook een mooie naam ??

I(H)U
x. Justin


Dus hij heet Justin. Haha, justin bieber zeker,, dacht ik bij mezelf voordat ik terug schreef.

Heey Justin,

Ik wouw dat ik het zelfde, of het omgekeerden van jou kon zeggen.. Maar door die pet, en zonne bril kon ik je niet goed zien.
Als enige zag ik dat je een sexy smile had. :$:)

x. louis.(H)

Reageer (1)

  • joy1901

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen