Foto bij Ik vergeet je !

dit zijn mijn gedachten, het zijn echte gedachten !

Ik weet niet of het waar is, maar mijn hart zegt dat ik je moet vergeten. Ik wil het uit alle macht proberen, maar je knappe gezicht blijft me achtervolgen. Je stem plant zich voort in mijn lege hersenkamer. Op dagen dat ik niet weet wat te doen, denk ik aan de tijden dat we nog samen door brachten, als beste maatjes. Als vrienden die elkaar plaagden. Vorige zomer leerde ik je kennen, het lijkt meer dan een jaar geleden. Kon ik de tijd maar terug draaien en stil zetten. Kon ik je maar zeggen hoeveel je voor mij betekent. Je hebt nu opnieuw een andere vriendin, je zal het nooit leren. Je ogen te openen voor de mensen die echt van je houden. Je bent nog jong en moet nog veel leren. Zo'n oude knar van 18 heeft al veel geleerd, maar is nog steeds naïef genoeg om te geloven dat alles wel zal goed komen.

Ik denk aan die keer dat we naar hasselt gingen, goeie oude tijden. Lekker hangen in hasselt, op het begijnhof. Ons van niemand iets aan trekkend en alleen maar lol maken. Ik bedoel wat is er mooier dan omringd zijn met mensen die je liefhebben. Die tijden zijn nu voorbij, jij gaat jouw weg en ik probeer wanhopig die te kruisen maar sla telkens de bal mis.

Wat heeft het voor zin om nog langer achter je aan te zitten als jij niet wilt kijken. Als je je voort beweegt als een blinde zonder stok. Je op elk meisje stortend dat er maar een beetje goed uitziet zonder echt te zien wie je leuk vind, wie echt van je houdt. Vanuit het diepste van mijn hart weet ik dat je daar altijd een plekje zult hebben. Hoe graag je dat ook wilt vermijden, het gaat niet. Je zit voor eeuwig vast in de gevangenis van mijn hart.

Zomer heeft voor mij meer betekenis dan enkel maar wat niets doen en de luie uithangen. Ik ga proberen je te vergeten door aan andere dingen te denken, reggea geel bijvoorbeeld. Op kamp gaan en op vakantie gaan. Allemaal dingen die ik zonder jou doe. Ik doe ze zonder jou omdat jij niet wilt kijken. Je bent blind en doof. Tastend in het duister laat je je leiden door de verleiding van andere meisjes. Ik vergeet je.

Reageer (1)

  • MysticFool

    wow jesús that suck good luck with forgetting him
    (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen