Foto bij *~45~*

Haaaaaaaaaai~ ^^

Ik weet dat ik zelf heel erg van namen verzinnen hou. Maar ik geef jullie de eer voor deze keer XD
Dus verzin asjeblieft een aantal namen. Jongens en meisjes. Hmmm ik zou het wel leuk vinden als je Japans blijven ^^ Ander is het zo raar.
Ik bedoel anders heb ik straks Itachi en Ayumi met hun kinderen Hans en Grietje XD Dat is iets dat ik wil voorkomen.
Als je het leuk vind en je weet de betekenis van een bepaalde naam, zet het er dan bij ^^ Dan kan ik het gebruiken in mijn verhaal.

Nou ENJOY~

45.
“ITACHI !!, Je denkt toch zeker niet dat ik mijn benen wijd voor hem ga liggen” Een blos van schaamte ging over de gezichten van beidde jongeren. Itachi kuchtte even “Toch wel, sorry Ayumi. Dit vast niet de eerste keer dat Kakuzu dit heeft gedaan, dus hij zal het niet raar vinden of zo” Ayumi klemde haar kaken even toen er een pijnscheut door haar onder rug ging. “NEE, Maar het is wel mijn eerste keer.” Itachi ging naast haar op bed zitten. “Daarom blijf ik toch bij je.” De deur werd open geschopt en Kakuzu en Konan kwamen gehaast binnen. Konan had een bak water en een handdoek in haar handen. “Oke laten we dit even snel afhandelen.” Kakuzu liep naar Ayumi toe. “Wat bedoel je met even snel?” Ayumi keek met grote ogen toe toen Konan haar broek en onderbroek naar beneden trok. “H-HEY, WAT DOE JE !!!” Kakuzu keek haar aan alsof ze dom was. “Je kan geen kinderen krijgen als je, je broek nog aan hebt.” Itachi had haar hand vast en was naast haar op bed gaan liggen. Plots vloog de deur open. De hele Akatsuki met de leider voor op wurmde zich door de deur in de kamer binnen. “WAAAAAAAAAAAAAAAAT !!!!” Ayumi gilde terwijl Itachi rechtop voor haar ging zitten. “Ga weg” Itachi sprak kalm en keek iedereen één voor één aan met zijn sharingan. Pein wou wat zeggen totdat Konan hem ook kwaad aankeek. “Sorry, sorry. We wachten wel buiten” Pein draaide zich om en duwde de halve Akatsuki weer de deur uit. Tobi stond echter nog in de kamer. Itachi staarde hem kwaad aan. “Waar wacht je op, ga weg” Snauwde hij naar de gemaskerde man. “Tobi is a good boy, Tobi wild kijken” Ayumi duwde Itachi naar de zijkant zodat ze Tobi kon zien. Haar ogen spuwde vuur wat er voor zorgde dat Madara geschrokken een stap achteruit zette. Ze trok een kunai uit het tasje dat Itachi aan zijn riem had hangen. Haar hand ging met volle vaart naar voren en de kunai net langs zijn hoofd in de muur. “GET THE F*CKING HELL OUT OF THIS ROOM, YOU SON OF A B*TCH” De kamer viel stil en de gang waar de rest stond ook.

“OMG, un. Was dat Ayumi ?” Deidara keek met grote ogen de kring rond. “Je bent echt een idioot, zie je wat gedaan hebt.” Pein sloeg Hidan tegen zijn achterhoofd. “Wat heb ik f*cking gedaan ?” “Ze heeft die vreselijk eigenschap van jou over genomen. Straks zegt ze in elke zin F*cking” Op dat moment ging de deur open en kwam Tobi er uitgerend. “Tobi is bang” Tobi rende op Deidara af en verstopte zich achter hem. “Like i care, TOBI”.

“Oké ben je weer gekalmeert ?” Kakuzu keek nog steeds lichtelijk geschokt naar het meisje dat normaal altijd lief en rustig was. “Je lijkt bijn op een Hidan nummer 2” Ayumi gaf Kakuzu een blik wat er voor zorgde dat hij meteen zijn mond hield. “Oké laat maar, laten we beginnen.”

Zo’n ongeveer twee uur later was het eindelijk gebeurd. Ayumi staarde naar haar twee baby’s. Konan en Kakuzu waren weg gegaan om ze even alleen te laten. Vooral Konan had een pijnlijke blik in haar ogen, Ze wist tenslotte da het meisje weg moest en niet kon blijven samen met haar broer. De jongen was net 6 minuten ouder dan het meisje. Ayumi gaapte, ze was zo moe van heel de bevalling. Maar ze had wel de twee mooiste baby’s die ze ooit had gezien op aarde gezet. Ze zat overeind met haar rug leunend tegen de rand van het bed. De tweeling lag voor haar op bed. Ze lagen beidde op hun rug en dich bij elkaar. Itachi zat naast en raakte zo nu en dan voorzichtig één van de baby’tjes aan. “Ik kan me niet voorstellen dat ze van ons zijn, ze zijn zo mooi.” Voorzichtig tilde Itachi ze op en knuffelde ze zo voorzichtig mogelijk. “Moeten we niet iets van een naam bedenken?” Ayumi lachtte ze had er helemaal niet aangedacht. “Hn, Ja” Antwoorde Itachi. Beidde hadden ze nu één van de baby’s in hun handen en dachten diep na.


Reacties onegai~
Niet vergeten !!! NAMEN :3

Reageer (12)

  • IDunnoXD

    Hotaru = vuurvlieg (meisje)
    Akio = briljant kind (jongen)

    hoop dat het leuke namen zijn =3 xxx en hoop dat het deze namen worden ^-^

    1 decennium geleden
  • HoshiOokami

    wat er allemaal wel niet in een verhaal kan gebeuren zeg O,O
    Ik begin Orochimaru en Tobi nu steeds enger te vinden xD

    1 decennium geleden
  • silferdeath

    Rosu (v) verlies
    Sagasu (m) zoeken
    het is vooral heel erge bildtspraak omdat het dus een tweeling is die uit elkaar word gehaald het meisje word gegeven (verloren) en de jongen zou altijd zoeken na dat wat hij verloren is gezien het zowat onmogelijk is om een tweeling kompleet te scheiden
    snel verderxD

    1 decennium geleden
  • DesxTiny

    Michiko (V) ~ Prachtig wijs kind.
    Katsu (M) ~ Overwinning.

    1 decennium geleden
  • AvatarMargo

    OF of of of yin en yang (cool)
    w8t da's chinees :S
    k weet nie (huil)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen