Foto bij H3 Alleen

wat er gebeurt na dat ze is weggelopen.

Rustig zat ik alleen bij het meer. Toen ik er weer aan dacht, kwam er vocht in m’n ogen. Ik ging langover op het gras liggen en dacht aan wat ik de volgende les had. Excursie naar het dorp, dan luisteren naat het gezwets van Mr. Silf, Bleh! ,wat saai.
Ik keek naar de zon en onspande me en sloot me ogen. Opeens hoorde ik gekraak achter me en mijn ogen schoten meteen die richting, niks. ik help je met al je problemen, vertouw me,hoorde ik opeens in me hoofd.
Ik pakte me tas en rende naar het dorp.
He, whit, zei Edith. Jeetje weetje wat ik had meegemaakt?! Nee vertel! Ik lag in het gras en hoorde opeens iets in me hoofd, iemand zei: ik hep je met al je problemen, vetrouw me. Echt eng! Zei ze daarna.
Oke, jongens dit is het beeld van Mcbrownie. HIHIHhahhha zei de klas in koor. Dat is niet om te lachen jongens en nu even opletten jullie krijgen hier een SO over!
Ik kom binnenkort, je gaat me zien,ahh ! Wat is er Whit? Vroeg Edith. Het was weer de stem, zei ik op har antwoord.
Jongens, het is pauze, ga maar weg.
We gingen met z’n allen eten in de kantine en marly kwam er bij en zei: ‘ he, meiden zullen we zo gaan zwemmen bij het meer?’ ‘Ja is goed!’
Toen we bij het meer waren gingen we met z’n alle met een touw in het meer springen. BRRRR, wat is het koud, vinden jullie ook niet? Zei marly. Nee joh het is hartstikke warm! Zei ik.
Hee kijk daar zijn Ethan en Jasmine, zie Edith. OMG, ik ga weg, zei ik. Oh, nee jij gaat niet weg, alleen door jasmine! Zei edith kwaad. Edith ik heb het koud en ik ga in de zon zitten, zei ik kalmerend tegen haar. Oke, dat is goed, zei ze weer terug.
Jasmine zat alleen maar te flirten met Ethan, alleen om te laten zien dat ze zwak is, omdat Ethan zo sterk is. Gadver! Ze aan zijn spierballen. Ownee ze zag me en komt naar me toelopen.
Zo, zit je naar ons te kijken? Nee hoor jasmine ik zat alleen te kijken naar het prachtige uitzicht, problemen? Ja ! je zat gweoon naar mijn Ethan te kijken, jij kreng!
En ze sprong op me. Wat maakt jou dat uit, jasmine waar ik naar kijk? Alles! En ze schopte me. Ik was het zat en ik pakte haar bij haar voeten en tilde haar op en op dat moment kwam Ethan en zie: Whitney, wat doe je met míjn vriendin?!
Eh, eh… ik werd rood en plotseling riep Jasmine: Laat je me nog los!
Nou ? ging Ethan verder. Ik probeerde zijn gedachte te lezen ~wat raar wat Whithey doet, waarom toch? Nu vind ik haar een stuk minder leuk.~ Er kwamen tranen in me ogen en ik rende weg. Ga maar weg, kreng! Zei Jasmine er achteraan. Jasmien! Doe niet zo onaardig! Nou, zij keek naar ons, heel lang. En ze keek naar Ethan met pruillipjes.
Snikkend liep ik nog door het bos en ik hoorde takken kraaken, ~Ik zie je,~
Slik.



(let maar niet op die tekens als ze praten :$)

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen