Foto bij 49| Splash...

n_n

Het was moeilijk te realiseren dat Fay en Draco elkaar daadwerkelijk mochten, maar het was wel zo. Het liefst was Fay daar de hele nacht gebleven met Draco, maar hij had verteld dat hij nog wat dringends moest doen. Fay vroeg zich niet af wat hij nog moest doen want zijzelf had ook nog wat te doen. Fay ging niet terug naar de leerlingenkamer toen Draco weg was. Nee, ze ging direct naar de keukens waar de huiselven werkten. Natuurlijk mocht ze zo laat niet op de gangen zijn, maar daar had ze nu even lak aan. Fred en George hadden haar de jaren ervoor precies uitgelegd hoe ze in de keukens moest komen. Ze mistte hun heel erg omdat ze haar vaak aan het lachen maakte, maar ook vooral aan het huilen. Dat was dan wel wat minder, maar ja hun grapjes vond ze dan ook niet altijd leuk. Toen ze haar weg had vervolgd en voor het fruit schilderij stond kietelde ze de peer die begon te giebelen. ''Awhh je blijf schattig''Zei Fay even vertederend, toen de peer in een handvat veranderde duwde ze de deur open. Ze had pas twee stappen naar binnen gezet of er kwamen al tien huiselven op haar afgestormd met schalen, gevuld met lekkers, in hun handen. ''Rustig aan, ik hoef alleen één taart''Zei Fay vlug. De huiselven liepen weg, maar geen paar seconde later kwam er weer een terug met een roze ronde taart. ''Alstublieft juffrouw''Piepte de huiself toen hij de taart overhandigde. De taart was langs de kant bedekt met puntjes slagroom en de binnenkant was bezaaid met gekleurde snoepjes. In het midden zaten vier marsepeinen rozen dicht op elkaar geplaatst. ''Het roze is marsepein, voor de rest is het gewoon cake''Piepte de huiself toen hij zag dat Fay de taart bekeek.
Fay knikte even en keek even de keuken door of ze Dobby zag maar zonder succes. Uiteindelijk vertrok ze met de roze taart uit de keuken.
Ze schatte dat het ongeveer kwart voor negen was. Dus was ze nog ruim op tijd weg voor dat Harry er ook was. Met de taart in haar handen haastte ze zich door de gangen naar het kantoor van het schoolhoofd die op de zevende verdieping zat. ''Onee! Niet jij weer!''Zei de grote uitzonderlijke lelijke Waterspuwer jammerend toen hij Fay zag aankomen. ''Lieveee, Lieveee, waterspuwer zou ik er alsjeblieft door mogen?''Vroeg Fay met puppy oogjes. ''Wachtwoord. Eerst het wachtwoord''Zei de Waterspuwer direct. ''Maar ik weet hem niet.''Zei Fay somber, ''Toee, je bent toch mijn beste vriend?'' De ogen van de waterspuwer keken Fay vol afschuw aan, hij wist al zes jaar lang dat dit kind gestoord was. ''Wachtwoord anders niet''Zei hij niet al te overtuigd. ''Maar ik moet het schoolhoofd spreken en jij moet me er daarom doorlaten anders kan het niet. Toe nou Spuwtje? Dan kom ik je elke dag bezoeken als je dat wilt''Zei Fay glimlachend. ''NEE! Je mag er door, maar kom me alsjeblieft niet elke dag bezoeken.''Jammerde de Waterspuwer en ging zuchtend opzij zodat er een trap verscheen.
''Dankjewel, je bent echt lief''Zei Fay, ze kon een grijns niet onderdrukken en rende vlug de trap op. Wat zou Dumbledore blij zijn als hij zag dat ze een taart voor hem had meegenomen. ''Ik mag je niet!''Had de Waterspuwer nog geschreeuw, maar Fay hoorde hem alang niet meer. Fay nam niet de tijd om te kloppen en snelde meteen door de deur naar binnen die op een kier stond. Tot haar verschrikking struikelde ze en vloog de taart met een soepele beweging van het grote zilveren bord. Zij zelf belande op haar knieën, maar ze was te bang om op te kijken toen ze een luide 'splash' hoorde en wat gevloek. ''Rustig Severus''Zei de geruststellende stem van Perkamentus. Fay trok zo wit weg dat ze op dat moment zo bleek was als Draco Malfoy. Angstig kwam ze overeind en voelde een stekende pijn door haar knie gaan, ondanks dat gaf ze geen kik. Misschien omdat het met taart beklede gezicht van Severus Snape haar woedend aan keek.









Ik weet niet meer of Waterspuwers kunnen praten of niet, maar dat maakt niet uit want dan heb ik het er gewoon bij verzonnen x]

Reageer (9)

  • Valentinaa

    Aaahhh, ik wil echt niet weten wat Sevy met haar gaat doen :O
    Hij heeft niet zo veel gevoel voor humor :(

    Love your story (L)

    1 decennium geleden
  • Ingeling

    geweldig!!!! maar die spuwers kunnen wel praten hoor! ;p
    x

    1 decennium geleden
  • XxLxX

    Wahaha, ik zie het al voor me: een rozetaart snape met een roosje bovenopxD
    Snel verder!
    ´Xx.

    1 decennium geleden
  • Slughorn

    hahaha:D
    Sneep zit onder de taart!
    Net goed voor hem!
    Snel verder!:)

    1 decennium geleden
  • IAmMeForYou

    Hahahaaha x'D
    Arme Sexy Sevy! x'D
    Haha
    Ownee ik mag mijn tweede keus niet uitlachen -grinnikt in zichzelf-
    "Mag. *grinnik* niet. *grinnik* in. *grinnik* lachen. *grinnik* uitbarsten."
    Oke mislukt c:
    haha
    Geniaal x'D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen