Foto bij 11°

Na een paar minuten kwam ze verbaasd terug lopen. ‘Je had gelijk, je raakt je gedachten kwijt.’ Ik grinnikte. ‘Naomi was boos.’ ‘Sorry.’ ‘Maakt niet uit, ze gaf tenminste meer om moeder dan ik dacht.’ Ik knikte. Ze ging weer naast me zitten. ‘Oja, Alec vroeg of je naar zijn kamer wou komen, hij wacht op je.’ Verbaasd keek ik haar aan maar knikte. Ik stond op en zocht naar de kamer van opa. Toen ik hem vond klopte ik op de deur. ‘Kom binnen Tagas.’ Ik opende de deur en vond opa op de bank in zijn kamer, hij had geen bed, aangezien hij hem niet nodig heeft. Ik liep naar hem toe en ging naast hem zitten. ‘Ik moest komen?’ vroeg ik. Hij knikte. Afwachtend keek ik naar hem. Hij stond op en liep naar een grote kast. Hij opende een la en haalde een opengemaakte envelop eruit. Vragend keek ik hem aan toen hij weer richting mij liep. Op de envelop stond groot en duidelijk Alec Volturi geschreven. Uit de envelop haalde hij een klein briefje en een andere gesloten envelop. De gesloten envelop gaf hij aan mij. Met een bekend handschrift stond er Tagas Cullen geschreven. Mijn achternaam is ook een heel gedoe geweest. Mijn moeder heet Doll, maar ze wil Cullen worden. En mijn vader is Volturi, maar word ook Cullen omdat hij met mam gaat trouwen en bij de Cullens gaan wonen. Meestal gaat de vrouw in het huwelijk de achternaam van de man overnemen, maar mam weigerde Volturi te heten. Bij de gedachte van mijn ouders krijg ik heimwee. Opa keek me aan. ‘Maak maar open.’ Ik knikte en keek nog even naar het handschrift. Mijn ogen werden groot. ‘Hij is van mam.’ Fluisterde ik en ik maakte hem snel open.


~~{°}~~

Gaat er iemand nog iets leuks doen deze vakantie? Ik niet tenminste XD
En voor wie het achternaam gedoe niet snapt. Hael en Santiago twijfelden om Tagas Cullen of Doll te noemen, maar omdat Hael van Doll naar Cullen wilde veranderen heet Tagas nu Cullen.
Lots of Love <3

Reageer (4)

  • Dreambelievr

    Love it! En ik ga wandelen in Frankrijk en dan ook nog naar Nederland.

    1 decennium geleden
  • Phlegethon

    Ik ga naar de Ardennen, op Ponykamp en nog een aantal dagen los weg (of weekenden). Nietvveel dus.

    1 decennium geleden
  • oomsjes16

    Snel verder!!

    1 decennium geleden
  • dkjlgjergkfdklm

    uhm, ik ga nog wel wat leuks doen, maar moet nu eerst kiezen tussen twee verjaardagen van hele goeie vriendinnen... *zucht* ik ga wel wat leuks doen, maar ik heb morgen eerst nog de laatste 2 pwtjes, en dan ben ik eindelijk klaarmet alle leerzooi enzow... ik ga nog op vakantie, maar dat kan ik nou niet bepaald geweldig noemen, omdat ik mijn paardje thuis moet laten, en ik kan niet bepaald meer zonder hem... en voor de rest is het op die vakantie altijd heel saai.. maar gelukkig mag mijn laptop mee, en blijf ik dus wel lezen enzow!
    ga snel verder! spannend, wat zou er in de brief staan?
    xxxjes!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen