Foto bij 016~Veel te opgewonden

Sorry dat het zo lang geduurd heeft sinds het laatste stukje maar ik heb het een beetje druk gehad met mijn laatste examens Sorry mensjes!

Tokio Hotel POV
Georg zuchtte toen hij in zijn auto stapte. hij was bang voor Toms reactie, maar die twee konden echt niet heel lang binnen blijven. Dat was het nadeel van beroemd zijn, als je je een paar dagen niet laat zien, ben je dood. Hij reed terug door de straten, en hij dacht aan de enveloppe die ook in de tas zat. Hij hoopte dat Laura die eruit haalde want hij wou niet dat Alyona aan zijn nummer kwam. Hij had zo'het gevoel dat hij anders zijn nummer mocht veranderen. Toen hij thuiskwam stond Gustav in de keuken. Hij leek opgelucht dat Georg terug was. 'Bill houd zich normaal, maar Simone zit al de hele tijd bij Tom in de hoop dat hij kalmeert.' zei hij toen Georg binnenkwam. Hij zwaaide met Laura's USB-Stick. Gustav keek er niet begrijpend naar. 'Een doosje vol met herinneringen.' zei hij en Gustavs ogen werden een beetje groter. 'Ben je naar haar geweest?' vroeg hij verbaast. 'Jep. Ik had gelijk over waar ze werkte. ze is 'n goeie DJ.' zei hij snel terwijl hij Tom en Bill zou roepen. Hij was minder opgewekt dan hij liet merken toen Tom binnenkwam. 'Wat heb je?' vroeg TOm op een depressief toontje. ZIjn ogen waren rood en Georg zag Simone met een zielig-kijkende Bill naar beneden komen. Hij had er meer moeite mee dan hij liet blijken. Georg schudde met de stick.'Wat is dat?' vroeg Bill, net niet op dezelfde toon als Tom. 'Een heleboel herinneringen aan een mooie tijd. Jullie jeugd, met Laura.' zei Gustav. Toms ogen werden groter. 'Hoe kom je daaraan?' vroeg hij snel. 'Ik heb onderhandeld met de juiste mensen.' Georg wist dat als hij vertelde dat hij naar laura toe was gegaan hij niet meer van de tweeling zou afraken tot hij hen meenam, en dat zou Laura niet willen. Georg nam de dichtstbijzijnde laptop en kopieerde de bestanden. Tom zat net niet te springen van opwinding. 'Ik dacht toch dat jij van andere dingen opgewonden raakte, Tom.' zei Gustav lachend. Bill gaf hem een klop tegen zijn hoofd. Gustav haalde een beamer en Simone zette zich tussen haar twee zonen. Gustav zat op de grond en Georg achter hen allemaal aan de pc. Tom en Bill konden amper stil zitten, ze hadden gezocht om de foto's maar Laura zelf had er verschrikkelijk veel. Georg begon de foto's af te spelen, ondertussen merkte hij dat de geluidsbestanden geblokkeerd waren met een code. Tom en Bill maakten soms geluidjes en Georg en Simone waren blij om te horen dat de 2ling lachten. Nadat ze de hele dag stil en eenzaam hadden gezeten, nauwelijks in staat om een woord te zeggen, wat het een opluchting om ze te zien en horen lachen met de Foto's. Gekke bekken van Tom en Bill, van Laura. Gustav en Georg die (in een filmpje) door Tom het water in geduwd werden en die schreeuwden omdat het water zou koud was. Met hun vieren in Italië op vakantie, Tom zo rood als een kreeft omdat hij zich niet ingesmeerd had, Bill helemaal bleek omdat hij zich te veel had ingesmeerd, Laura perfect bruin zoals altijd -volgens Tom.
Hier en daar pinkte Simone een traantje weg toen ze Bill en Tom in mini-versie zag. Gustav moest hard lachen met een foto waarop Laura Tom een kus op zijn wang gaf, en je duidelijk Toms rode wangen kon zien. Tom moest lachen met een foto van Laura en Bill die samen voor de spiegel stonden met elk hun make-up in de hand. Georg en Bill zaten de hele tijd met een klein glimlachje voor zich uit te staren.
Toen de Hele reeks afgespeeld was, stak Georg de USB-stick zorgvuldig weg en begon Tom met zowat elke foto waarop hij en laura samen op staan, af te drukken. Simone haalde haar wenkbrauw op maar zei er niets op. Als hij daarvan gelukkiger zou zijn, liet Simone het gemakkelijk toe. Toen Tom 's avonds in zijn bed lag, probeerde hij zo veel mogelijk foto's voor zijn gezicht te halen om terug te gaan naar het verleden. Net zoals Bill, Gustav en Georg die allemaal terug dachten aan de tijd dat TOkio Hotel/Devilisch nog -inofficieel- met vijf bestond. En wat geen van hen ook maar had kunnen bedenken... OOk Laura dacht terug aan haar Jeugd, om na te gaan wat er allemaal mis gegaan was. En bij wie de oorzaak lag...

Reageer (5)

  • 14O12O1O

    lijkt me echt 'n goed verhaal !!

    1 decennium geleden
  • XTokioHotelXLov

    woewwww
    verderrr

    1 decennium geleden
  • Assje

    Je hebt er een nieuwe abo bij! :)
    (H) (K)
    -xxx-

    1 decennium geleden
  • Gibbs

    Mooi.
    Gauw weiter bitte_O_

    1 decennium geleden
  • Allysae

    snel verder
    ik ben een beetje druk heb vanavond schoolfeest en ik weet niet wat ik aan moet doen
    help me

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen