Wat is er met hem?
;;
Sorry, sorry, sorry! ! ! Het spijt me heel erg dat ik echt nu pas een quiz maak maar, ik had had dus echt helemaal geen inspiratie. Echt, mijn hoofd was helemaal leeg. Maar ik heb weer inspiratie dus ik gaa gauw verder!
Nogmaals sorry! ! ...xx


**Thaa Storyy**
Jij en Tom hadden een spannende nacht^^
Tijdsprong: Een week later.
;;

You spin my head right round, right round.

When you go down, when you go down, down


*Een week later*
Jullie waren in Duitsland. Want jij was morgen jarig!! Jaa!:D

[Ik weet even niet meer hoe oud je wordt. 19 ofzo?]

Je had er echt helemaal zin in. Je keek er zo naar uit! Morgen zou je een gigantisch feest geven. Iedereen kwam. Je zag al je vrienden van vroeger weer. Echt, je was helemaal blij.
Vandaag was er familie. Je had maar gezegd dat ze de dag vantevoren moesten komen want op de dag dat je echt jarig was wou je echt een giga feest geven. Dus iedereen was er nu. Je hebt al heel veel gehad. Geld, make-up, drank^^.

En het was heel gezellig. De jongens en Suus, Deem, Em, Liz en Annemijn waren er vandaag niet. Dat vond je ook niet erg. Zolang ze er morgen maar zijn!

En ook al was het een vrolijke dag, toch voelde je je niet helemaal goed. Het ging namelijk niet helemaal lekker tussen jou en Tom. Een week geleden was alles nog goed enzo. Maar sinds twee dagen is Tom de hele dag al geïrriteerd. Hij schreeuwt tegen je om helemaal niks en maakt ruzie om de kleinste dingen. Je voelt je er echt kut door. Je weet niet hoe het komt en hij wil ook absoluut niet met je praten. Je hebt het maar laten gaan. Morgen met je verjaardag ga je met hem praten en het met hem goedmaken want je wil geen ruzie op je verjaardag.

Toch, kan je je niet helemaal concentreren. Je voelt je er toch niet lekker onder. Het liefst loop je nu naar zijn huis en ga je met hem praten. Maar je kan nu echt niet weglopen met al deze mensen die speciaal voor jou komen.

Je zuchtte. Gewoon blijven lachen en er even niet meer aan denken.

[De volgende dag]

Jou party was vandaag! De hele dag was je al bezig om alles te versieren. Je had een ruimte afgehuurd en Bill, Georg, Gustav, Deem, Liz, Em, Suus en Annemijn hielpen je met versieren. Alleen Tom was niet...

Vandaag was hij ook weer zo chagerijnig. Hij had geen zin om mee te helpen want hij moest nog allemaal dingen doen. Je wist niet wat het was, want omdat jij jarig was vandaag heeft de manager gezegd dat de jongens geen plannen hebben vandaag. Dat was wel lief van je manager!
Maar daarom was het nog verdachter dat Tom er niet was. Je zuchtte. Je wil er niet aan denken omdat je altijd meteen het ergste denkt. En je wil hem nergens van beschuldigen voordat je het zeker.

Je probeert vrolijk te doen maar het zit je zo dwars dat je je nergens op kan concentreren. Bill sloeg onverwacht een arm om je heen. Je schrok je kapot. Je was zo in gedachten verzonken. "Ik weet dat je de hele tijd aan Tom denkt. Ik vind het zelf ook verdacht. Ik weet ook niet wat er met hem is. Maar weetje, je moet je verjaardag niet laten verpesten omdat Tom toevallig even een chagerijnige bui heeft."

Je zuchtte en keek Bill aan. "Een chagerijnige bui die al vier dagen duurt." Bill keek je streng aan. "Heey! Vanavond is Tom er en dan ga je het goedmaken. Ik weet zeker dat Tom hier een perfecte reden voor heeft. En ik wil je nu vrolijk zien want ik vind het vreselijk om je zo depri te zien." Je glimlachte. "Jaa, je hebt gelijk. Bedankt." Bill glimlachte en drukte een kus op je wang. "En nou hup hup! Versieren jij!" Je schoot in de lach en ging weer verder.

Bill liep weg. Je keek hem na. Hij liep naar Liz. Die twee gingen zo liefdevol met elkaar. Zo waren jij en Tom ook. Je schudde je hoofd. Je doet nu net alsof het uit is! Doe normaal! Vrolijk zijn! Luister naar Bill.


Always listen to your best friend...xx

Reageer (17)

  • Tombo

    weiter! !:D:D:D:D
    like it, like it! ! ! !(Y)

    1 decennium geleden
  • LuxuryRebel

    oeh snel verder gaan he anders: I KILL YOU!!!!!



    XoX. Spacebig

    1 decennium geleden
  • JatuhCinta

    snel verder pleiss!!

    xx kimmsy

    1 decennium geleden
  • Nadineee

    verder!!!!!!!!!!!!!

    -XXX- nadine

    1 decennium geleden
  • TooCrazyXD

    verdeeeeeeeer!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen