Tom komt ook een keer even langs...
;;

Je verjaardag was in volle gang.
Alleen Tom belde dat hij bij Nicole zat.
Hij zat liever bij Nicole dan bij jou....

;;

Tell me to run and I'll race.

If you want me to stop and I'll freeze...xx


"Kom op Lynn. Vergeet het even."
Dat was het laatste wat Bill zei voordat jullie weer teruggingen naar je feest.
Hoe erg je ook probeerde het te vergeten, het lukte niet. Je had het tegen Georg, Gustav, Suus, Deem, Liz, Em en Annemijn gezegd. Dat waren de enige. Die mensen waren zo boos geworden op Tom. Niet normaal. Je vond het wel fijn dat ze het zo voor je opnamen.

Verder heb je gewoon een tijd heel vrolijk gedaan. De hele tijd lachen en aardig doen.
Maar je bleef er maar aan denken. Dus besloot je jezelf een handje te helpen. Je ging het wel vergeten. Daar ging je voor zorgen. En er was maar één oplossing voor.

Drank.
Je was al een beetje aangeschoten maar echt nog niet genoeg. Je ging het op een zuipen zetten. Zo zou je het wel vergeten.
En daar ging je hoor. Het ene drankje na het andere ging erin. En het begon te werken! Je was het aan het vergeten! Je wist niet eens meer wie Tom was!!

Gelukkig kon je veel drank hebben. Dus je was er niet bezorgd over dat je ging kotsen ofzo. Je voelde je ook niet misselijk dus alles ging nog goed. Op een gegeven was je zo ver heen dat je niet eens meer wist met wie je stond te praten. Toen iemand gefeliciteerd naar je schreeuwde keek je diegene echt heel raar aan. Je kwam Liz tegen en hield haar staande. "Zeg Liz. Waarom roept er iemand gefeliciteerd naar mij?"
Liz schoot echt heel hard in de lach. "Omdat je jarig bent dombo!" Je keek haar met grote ogen aan.
"Echt waar? OMG! Vandaar dit feestje!" Liz kwam niet meer bij. "Oké Lynn, jij hebt iets teveel gedronken." Je keek haar verontwaardigd aan. "Helemaaaaaaaaaaaaaaal niet." Liz keek je lachend aan. "Helemaaaaaaaaaaaal wel." Ze pakte je hand en sleurde je mee naar de rest. "Zorg er even voor dat ze niet nog meer gaat zuipen. Dat kind is helemaal de weg kwijt." zei Liz. Je zuchtte. Liz lulde maar wat.

Georg keek je lachend aan. "Wil je nog wat te drinken?" "Lekker!"Zei je lachend. Georg draaide zich om en bestelde nog wat te drinken. "Georg! Ze mag niet meer drinken!" Bill keek Georg boos aan. Georg haalde zijn schouders op. "Ach joh, het is haar verjaardag. Laat het. Neem zelf ook nog wat joh." Bill haalde zijn schouders. "Achjaa, geef mij ook nog maar wat." Georg knikte grijnzend en jullie begonnen weer aan de drank.

Het feest was voorbij en de meeste mensen gingen weg. Het was 5 uur 's ochtends. Jij was nog helemaal dronken. Je zag alles dubbel en wazig. "Kom, we gaan terug naar je huis. Het is al laat." Zei Bill. Je knikte maar. Je wist niet eens wat hij zei. Je wou lopen maar voordat je een stap had gezet lag je al op de grond. Iedereen schoot keihard in de lach. Je keek verdwaasd om je heen. Georg en Gustav hielpen je overeind. Je leunde op Georg en hij hielp je naar huis.

[De volgende ochtend]

Je keek op de klok. Het was 12 uur 's ochtends. Je ouders en broertje waren weg. Gelukkig. Jullie lagen met z'n allen beneden op de bank. Allemaal brak en een kater. Jij ook. Je ging dood. Je hoofd bonkte als een gek! Bill lag languit op de bank en jij lag tussen zijn benen. Je was een tijdschrift aan het lezen. Dat was het enige wat je kon doen. Iedereen was heel rustig aan het lezen of lag alleen maar naar het plafond te staren. Iedereen was helemaal brak.

Op de tafel stonden allemaal glazen water en asperientjes voor het geval iemand het nodig had. "Weetje..." Zei Gustav. "Het feit dat wij nu allemaal zo op de bank liggen en gewoon zo'n grote kater hebben dat we amper geluid kunnen verdragen, betekent wel dat je feestje echt helemaal de bom was!" Iedereen stemde toe. Je glimlachtte. Je feest was ook hartstikke leuk!

Jullie waren weer stil. Bill streelde zacht door je haar. Je zuchtte even. Je hebt zoveel aan Bill gehad. Echt niet normaal. Bill was echt een vriend voor het leven. Die liet je echt nooit meer los. Nooit meer.

Opeens ging de bel. Je greep meteen naar je hoofd. "Omg, dat klinkt zo hard!" Annemijn keek je grijnzend aan. "Ja lach maar." Zei je. Annemijn keek je nog even lachend aan en stond toen moeilijk op. "Zal ik maar even open doen?" Je keek haar lief aan. "Als je zo lief wil zijn." Annemijn schoot in de lach en liep naar de deur.

"Oow, ben jij het?" Hoorde je Annemijn kil zeggen. Shit, het was Tom.
Annemijn kwam de woonkamer weer ingelopen met een gezicht op onweer. Even later kwam Tom heel verlegen de woonkamer ingelopen....



Shit. He's here..xx

Reageer (2)

  • guppekop

    whahah

    super geschreven!!

    sorry had een moment van dat ik het niet kon bijhouden met school enz maar ik zit er weer helemaal in xD

    1 decennium geleden
  • LIEBEXDICH

    SCHIET HEM DOOD!
    SCHIET HEM DOOD!

    hahahaha(duivel)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen