Foto bij 7. Her sickening lust

Toch maar weer de oude erop. Vind mijn fantasie wel een beetje wild, but what the hell. Ik ben denk ik te gefocust op fantasie de laatste en dan vooral op vampieren en weerwolven (hier heb ik vooral gebruik gemaakt van de film Ginger Snaps en van de basis bloedlust van vampieren.) Veel leesplezier, ik ben zo blij dat er nog steeds mensen op mijn verhalen reageren. Misschien kan ik mijn hobby weer geheel uitvoeren deze zomer en dus ook nieuwe verhalen op quizlet zetten! Natuurlijk in mijn favoriete (en hopelijk ook jullie) favoriete thema's zoals vampieren, weerwolven, alles van Japan en de liefde. En natuurlijk 'Mythical' dingen. Vandaar mijn naam ^^ Sommigen hebben deze komende hoofdstukken al gelezen, maar ik zal proberen om hoofdstuk 12 dit weekend online te zetten die voor een gedeelte verandert en nieuw is. Sorry dat ik zo lang weg ben geweest, hopelijk hebben jullie nog interesse in mijn verhalen!! Liefs, Mythical.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Medusa

    YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAY JE SCHRIJFT WEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEERRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D

    OMG OP DIT MOMENT HEB IK ZO LANG GEWACHT!!!! MAAR WAAR BLIJFT MANA NOU!!!!!! TT_TT <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3

    doorgaan (A) <3
    x
    M|M

    1 decennium geleden
  • CCK

    EINDELIJK
    JAAAAAJ
    happieness
    SNEL VERDER
    PLEASEE

    1 decennium geleden
  • chocorawr

    OMIGOSH
    -quizlet Nieuw hoofdstuk geschreven door Mythical-
    WAAAAATH
    NIETES
    NIETWAAR
    OMG
    OMG
    OMG
    GEWELDIG <3333
    EN NOU WEER BLIJVEN SCHRIJVEN HE :3

    -je trouwste fan-
    xxx<3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen