Foto bij Een brief uit Duitsland ....

Dit is de quiz versie:
http://www.quizlet.nl/quiz/342955/trouble-with-the-twins-kaulitz/

Jij weet het nog heel goed, dat je een brief had geschreven aan Tokio Hotel. Jij weet nog elk woord dat je geschreven had maar jij had nooit gedacht dat ze ooit terug zouden schrijven. Jij hebt hun jouw e-mailadres gegeven in de wetenschap dat ze er toch niks mee doen. Maar vandaag kijk je even op je hotmail, je hebt een e-mail ontvangen en als je bij de afzender kijkt begin jij keihard te gillen.


Hallo lieve Fan,

Normaal gesproken schrijf ik geen Fans terug omdat ik dan zo ontzettend veel brieven moet terug schrijven maar ik en Tom vonden je brief heel speciaal. Toen hebben we na lang overleg toch besloten om je terug te schrijven. Op het moment dat je brief las wist ik gewoon dat je speciaal bent en daarom zouden we graag met je in contact blijven. Ik hoop dat je snel reageert.

Groetjes,
Jouw Bill en Tom Kaulitz



Jij blijft maar gillen en in jezelf knijpen want je gelooft gewoon niet dat ze je terug hebben geschreven. Je leest de e-mail nog een keer en nog een keer totdat ze de hele tekst uit je hoofd kent. Je rent naar je kamer om je telefoon te halen want je was het vergeten in je zak te stoppen.

'Hallotjes' hoor je aan de andere kant van de telefoon en struikelend zeg je 'Ze hebben... hebben mij ... mij geschreven'. 'Oké, heel duidelijk, wie hebben je schreven?'. 'Claire, je weet toch nog wel dat je vertelt hebt dat ik Tokio Hotel een brief heb geschreven?' 'Tuurlijk weet ik dat, schat' zegt Claire, jouw BFF 'maar wacht je gaat toch niet zeggen dat ZIJ je terug hebben geschreven'. 'Nou uhm ... ik weet niet goed hoe ik het moet zeggen maar' zeg jij 'JA ZE HEBBEN MIJ TERUG GESCHREVEN' gil je verder. 'Nee joh, wacht ik kom meteen naar je toe, ben er over een tien minuutjes'. 'Oké, ze je dan' antwoord je en jullie hangen op. Gillend en dansend wacht je tot Claire er eindelijk is. Na een tijdje zie haar al aan komen fietsen en je gaat bij de deur wachten. Je loopt naar haar toe en gillend vallen jullie in elkaar armen. 'Serieus, hebben zij echt ...?' vraagt Claire en jij knikt. 'Nee joh, laat zien dan'. 'Nou ik had ook mijn e-mailadres gegeven en ze hebben een e-mail gestuurd dus moeten we naar de comp'. 'Ja , ja een mail die je zelf geschreven hebt zeker' zegt Claire maar als ze goed naar jou kijkt weet ze gewoon dat je niet liegt. En samen gaan jullie naar de pc bij jou op de kamer. Als ook Claire de mail ziet begint ze te gillen 'Nee het is niet waar, het is niet waar het is niet waar' meer kan ze niet uit brengen. Na een vreugdedans bedenk jij ineens 'Wacht, ik moet natuurlijk terug schrijven, Claire kan jij me alsjeblieft helpen met een mail te schrijven. Jij begint te schrijven 'Lieve Bill en Tom' en je kijkt naar Claire 'Is dit wel oké?'. 'Schat, zie zeiden toch ook dat jij lief bent' zegt Claire als antwoord. 'Ja.. ' en je zucht. Je begint weer te schrijven en als je klaar bent kijk je weer eens naar Claire 'mag ik even' zegt ze en gaat beter voor de pc zitten. Ze verandert nog een paar dingen en kijkt dan naar jou. En klikt op de knop 'verzenden' en weg is de e-mail. Samen kijken jullie nog even naar het beeldscherm en dan zeg je 'weet je misschien is het handig als we iets gaan doen anders zitten we maar op antwoord ze wachten'. 'Oké, weet waar ik nu zin in heb?' vraagt Claire en jij antwoord 'Nee, geen idee' maar als je haar glimlach ziet dan weet je het al 'Een DVD bekijken?'. 'Drie keer raden welke' zegt zij 'Uhm ... misschien een Tokio Hotel Concert'. 'JA' gilt ze en ze rent al naar de tv om de DVD erin te stoppen. Daarna rocken jullie op Tokio Hotel totdat je vader vraagt of Claire blijft eten 'als het mag' zegt ze en belt meteen haar ouders. Het mag en precies als de DVD is afgelopen moeten jullie eten. S'avonds kijken jullie nog even naar jouw hotmail en ja hoor je hebt weer een e-mail binnen gekregen ....

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen