‘Blaine was het, niet?’ Bij het horen van Hailey’s stem drukte ik me nog dichter tegen de muur aan. Het was tijd om terug naar onze kamers te gaan maar Hailey wilde eerst met Blaine praten en natuurlijk wilde ik dat horen. Nu kon ze zelf eens zien dat hij gewoon wegloopt als je er iets tegen zegt.
‘Ja, dat klopt.’ Ik schrok door de warme stem die uit zijn mond kwam. Toen hij zich in de klas voorstelde klonk hij helemaal anders. Nu was het zo liefdevol. ‘En jij bent?’
‘Ik ben Hailey, Hailey Johnson.’ Ook al kon ik Hailey nu niet zien, ik wist dat ze er met een grote glimlach stond.
‘Leuk je te ontmoeten, Hailey. Maar ik moet nu gaan. Ik zie je morgen wel.’ Ik hoorde hoe hij de gang uitliep en toen ik zeker wist dat hij weg was, kwam ik pas van achter de muur.
‘Ik weet niet wat jij er allemaal van maakt maar dat is de meest attente en mooiste jongen die ik ooit ontmoet heb. Hij wordt absoluut van mij!’ Zonder nog meer te zeggen liep ze de gang uit naar onze kamer. Ik slaap inderdaad samen met Hailey op één kamer maar nu heb ik echt geen zin om met haar in één dezelfde ruimte te zitten.
Tegen mijn zin liep ik ook naar onze kamer die zich op de derde verdieping bevond. Waarom kon ik eigenlijk nu niet met Shannen op één kamer liggen? Shannen ligt nu met iemand op de kamer die ze eigenlijk helemaal niet kent. Oké, dit is al het vijfde jaar dat ze met dat meisje op de kamer slaapt maar dat meisje zegt helemaal niets. Ik doe zelfs niet de moeite om haar naam te onthouden.
Ik opende onze kamerdeur maar zag Hailey nergens. Ze was zich waarschijnlijk gaan douchen. Ik liet me op mijn bed vallen en sloot eventjes mijn ogen.
Waarom deed hij nu tegen Hailey zo vriendelijk terwijl hij mij gewoon negeert? Wat heb ik nu verkeerd gedaan? Maar ik zal niet degene zijn die hier spijt van zal krijgen. Als hij zo doet, kan ik ook zo doen.
Ik opende mijn ogen weer en ging rechtop zitten. Mijn knieën trok ik op en sloeg mijn armen er om heen. Maar hoe? Hoe kan ik hem nu het beste terugpakken? Ik keek de kamer rond en stopte toen ik een papiertje op mijn bureau zag liggen. Ik had nog niets uitgepakt, hoe kan er dan een papiertje liggen?
Ik stond op en liep naar mijn bureau. Met grote ogen las ik wat er op het papiertje stond.

Ik weet dat je achter de hoek stond af te luisteren. Wat wil je?



Vinden jullie het leuk? Of is het saai? Ik wil het echt graag weten!
(flower)

Reageer (2)

  • xTeamStyles

    ik ben helemaal verslaafd!

    1 decennium geleden
  • Chikorita

    o________________O
    LEUKLEUKLEUK!
    VERDER <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen