Foto bij 050

Justin Bieber

Verveelt liet ik me achterover vallen op het tweepersoonsbed. Waar bleven ze toch. Ze waren al de hele dag weg. Selena had Leslie meegenomen om te gaan winkelen, iets wat ik nog steeds niet snapte. Ik vond het wel leuk, alleen ook raar. Vanmorgen toen ik en Leslie het hotel binnenliepen rende ik meteen naar mijn hotelkamer toe. Selena was al wakker, ze had niets aan mij gevraagd. Ze had er eens niet over gesproken. Ik snapte het niet. Had ze niet gemerkt dat ik de hele nacht weg was?

Ik hoorde hoe de deur werd geopend, maar ik deed geen moeite om mij om te draaien. “Justin.” Het was Selena zoals ik al verwacht had. Doordat het bed bewoog wist ik dat ze ging zitten. Haar handen woelde tussen mijn haren heen. “Hoe was het?” vroeg ik haar. Ze antwoordde dat ze het gezellig vond. Ik glimlachte. Toen hoorde ik haar zuchten. “Ik weet dat je haar leuk vind.” Mompelde ze. Ik hoorde de pijn in haar stem. Ik ging rechtovereind zitten en draaide me om. Ik legde mijn hand in haar nek neer. “Ik vind jou leuk.” Ze glimlachte kort maar schudde toen haar hoofd. “Je vind haar leuker Justin, je houd van haar.” Ik wist dat ze gelijk had. Alleen ik wilde haar geen pijn doen. Ik bleef nee schudden. “Justin, je hoeft niet te liegen.” Ze keek omhoog. Ik zag dat ze een paar tranen wegknippende. Ze ademde diep in en diep uit. “Ik denk dat we moeten stoppen.” Sprak ze duidelijk. “Ik wil je niet kwijt.” “We weten allemaal dat je met haar wil zijn.” “Wie is allemaal?” vroeg ik verontwaard. Ze haalde haar schouders op. “Scooter, je moeder.” Ik beet zachtjes op mijn lip en schudde mijn hoofd.

“Ik wil je geen pijn doen.” “Het geeft niet. Je hoort bij haar. Niet bij mij.” “Maar Selena.” “Niets maar. Ik weet dat je nu alleen maar bij mij bent om me geen pijn proberen te doen. Ik weet heus wel dat je niet meer van mij houd. Ik heb jullie vannacht gezien Justin, jullie horen bij elkaar. Jullie kunnen praten met elkaar, wij kunnen dat niet Justin. Niet op de manier hoe jullie dat doen.” Mijn hand gleed van haar nek af. Ik keek naar mijn beide handen toe. “Ze houd van je.” Ze hief mijn gezicht op door haar hand onder mijn kin te leggen. “Ga naar haar toe.” Ze meende het. “Alsjeblieft Justin, ga naar haar toe.” Ik pakte de handen van Selena vast. Ze kneep er zachtjes in. “Go.” Fluisterde ze. “Het is goed.” Ik stond op en liep naar de hoteldeur toe. Voordat ik de kamer verliet draaide ik me om. “Je bent geweldig Selena, ik hou van je.”

Ik activeer vandaag veel hoofdstukjes als jullie dit verhaal in de top 5 kudoën.

Reageer (6)

  • lindseykoster

    awh, Selena is lief
    awh, Justin is lief
    awh, jij bent lief dat je schrijft. ;D

    1 decennium geleden
  • Hood

    sweet!

    1 decennium geleden
  • iBiebersGirl

    Kudo! (:
    Verder! (flower)

    1 decennium geleden
  • swagbieber

    yeah je staat in de top!
    Ik heb 2x gekudot. 1x met inloggen en de andere zonder x)
    ik vind ze zo lief!
    <3

    1 decennium geleden
  • xFaganax

    mijn kudo heb je !!
    kommaan mensen kudoën :p
    Laaaat je los barsteeeeeeeeeeeeeeeeeen
    ze verdient het !!!!!!!!!!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen