Foto bij inprenten

Ga zitten liefje, zei mevrouw Wemel, je hebt zeker enorme honger? Honger had ik inderdaad, ik had nog steeds niets gegeten sinds de middag. Mevrouw Wemel zette een bord uiensoep voor mijn neus en verdween naar boven. Ginny, Hermelien, Ron, Fred en George kwamen bij me aan de tafel zitten. "Hier de langste van die jongens zei dat ik je dit briefje moest geven" Ginny overhandigde me een dubbelgevouwen papiertje waarop stond:
Als ze lastige vragen stellen mag je ze het vertellen, Sam.
Waarom heb je Simon gedumpt? vroeg Fred.
Hermelien en Ginny keken elkaar even snel aan terwijl Ron me vreemd aankeek.
Seth is met mij ingprent en ik hou van hem, mompelde ik.
Ginny en Hermelien grinnikte en Ginny zei, "Misschien moet je even uitleggen was inprenten is want te oordelen naar hun gestoorde gezichtsuitdrukking weten ze dat niet". De jongens keken nijdig naar Ginny."
Seth is een gedaantevewisselaar, legde ik uit, niet zo als bij faunaten, het wordt genetisch bepaald, alleen regelrechte afstammelingen van Aha-Taki kunnen wanneer er een vampier in de buurt is veranderen in een wolf, kunnen jullie me volgen?.
Ja maar wat heeft dat met inprenten te maken? vroeg George.
Soms prent een wolf in, wanneer een wolf inprent komen zijn eigen gevoelens op de tweede plek, zolang zij gelukkig is is hij dat ook, hij krijgt het gevoel dat niet de zwaartekracht hem op de aarde houd maar zij, het is alsof het hele universum om haar draait, hij kan bijna niets doen zonder haar toestemming, hij verliest bijna al zijn vrije wil. Niet dat een andere wolf veel vrije wil heeft, hij is gebonden aan het bevel van de alfa.
Oké dat snap ik maar waarom heb je Simon nou gedumpt? vroeg Fred.
Heb je net wel geluisterd het is moeilijk om zoveel liefde te weerstaan, je wordt vanzelf ook verliefd op hem.

Reageer (3)

  • SweetDemon

    aha-taki geweldig hahahahahaha

    1 decennium geleden
  • Antigone

    Hij heet Taha-Aki xD

    1 decennium geleden
  • Allysae

    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen