Foto bij 50| Sorry

Ik ga wat verschillende plaatjes gebruiken n_n

Nog bedankt voor alle reacties en kudo's (A)

WOOOOOEEEEEEEEnjoyEEEEEESSHH :'D


''Het spijt me, Roze staat u trouwens best wel goed''Piepte Fay. Roze was absoluut haar lievelings kleur, maar op dat moment wenste ze dat het niet meer bestond. Boven op Snape's hoofd zat een van de roosjes en ondanks de ongemakkelijke situatie vond Fay het best hilarisch
Ze keek even naar Dumbledore die net te laat zijn geamuseerde blik op Snape veranderde. ''Dit kost je vijftig punten aftrek McFly en nog eens twintig punten omdat je zo laat nog rondloopt. En morgen kun je nog eens twee uren komen nablijven''Zei Snape kill met zijn emotieloze stem. Fay wilde haar oren niet geloven, zeventig punten aftrek? Dat kon ze nooit meer ophalen. ''Maar ik struikelde!''Zei Fay verontwaardigd, het huilen stond haar nader dan het lachen. ''Tegenspreken kost je nogmaals twintig punten aftrek plus nog een uur''Zei Snape. Die er duidelijk van genood terwijl hij met zijn toverstok een deel van de taart verwijderde. Fay kon haar verdriet niet meer inhouden en barstte
in huilen uit terwijl ze op haar knieën zakte en aan Snape's gewaad hing. ''Alsjeblieft! Ik heb nog nooit straf gehad, laat me alsjeblieft niet nablijven''Snikte ze terwijl ze smekend omhoog keek naar Snape.
''Dan is dit maar je eerste keer en je krijgt er nog een uur bij. Laat me los!''Snauwde Snape kill, Fay luisterde niet en bleef maar door huilen tot Snape's ergernis. ''Fay als je professor Snape nou los laat krijg je wat dropbijtertjes''Zei Professor Dumbledore glimlachend. Dat liet Fay zich geen twee keer zeggen en ze liet het gewaad van Snape los. ''Morgen om twee uur verwacht ik je op mijn kantoor en geen minuut later''Zei Snape kill terwijl hij naar de deur liep en die hard achter zich dichtsloeg. ''Ik wil niet drie uur nablijven bij die enge ouwe man''Snikte Fay. Snape was altijd zo gemeen tegen haar geweest.
En om nou drie uur bij hem door te brengen overschreed al haar nachtmerries. ''Professor Snape Fay''Verbeterde Dumbledore haar eerst, ''Ik kan je helaas niet helpen. Als Professor Snape je een straf geeft kan ik die niet ongedaan maken. Daar heb ik geen recht toe''
''Maar, maar ik wilde u alleen maar een taart brengen''Snikte Fay, en ging in de roze fauteuil zitten toen hij tevoorschijn werd getoverd door Dumbledore. ''Dat waardeer ik. Maar het was niet zo slim om het in het gezicht van Professor Snape te gooien''Zei Dumbledore met een geamuseerd glimlachje. ''Ik struikelde, ik kon er niks aan doen. Echt niet!''Zei Fay. Ze veegde verwoed de verse tranen met haar mouw van haar wang. Dumbledore glimlachte alleen maar, ''Ik geloof je. Neem anders maar wat dropbijtertjes tegen de schrik. Pas trouwens maar op, want ze kunnen best hard bijten''Zei Dumbledore terwijl hij naar de schaal wees op zijn bureau. Af en toe sprong er iets zwarts uit wat vervolgens weer terug in de schaal belandde. ''Uhm, ik wil niet onbeleefd zijn maar ik eet liever niet iets wat mij ook kan eten''Zei Fay gedecideerd. Ze had juist gedacht dat Dropbijtertjes gewoon dropsnoepjes waren anders had ze Snape nooit los gelaten.
''Dat begrijp ik volkomen.''Zei Dumbledore waarna hij even grinnikte.
''Maar moet ik nu nog steeds-''Begon Fay met hoopvolle puppy oogjes, ''Ja''Zei Dumbledore glimlachend. Fay zuchtte opgelaten en stond op, ''Ik ga maar naar bed''Zei ze somber. '''Het wachtwoord is trouwens, Ballonbruisballen''Zei Dumbledore nog voor Fay bij de deur was. ''Voor het geval je me de volgende keer nog een bezoekje wilt brengen.''



Fay had een goed uitgestippelde weg genomen zodat ze Harry niet tegen het lijf zou lopen onderweg naar de leerlingenkamer. Fay was niet van plan om nog iets tegen Hermione te zeggen. Dan geloofde ze haar maar niet, ze zou er toch wel vanzelf achterkomen. Desondanks had ze er wel een nieuwe vriend bij. Hoe raar het ook klonk en was, ze beschouwde Draco Malfoy nu al als een vriend. ''Waar kom jij nou weer zo laat vandaan?''Snauwde de dikke dame toen Fay voor het portret gat stond.
''Dumbledore''Zei Fay, ze sprak deels wel de waarheid.''Haringbaas''
Met tegenzin zwaaide de dikke dame opzij en stapte Fay naar binnen.
Direct voelde Fay de warme omhelzing van een knuffel. ''Ron waar ben je mee bezig?''Vroeg Fay lichtjes geschrokken. Ron antwoord niet en hield haar alleen maar stevig vast. ''Ron!''Zei Fay half grinnikend, het was haar taak om knuffels uit te delen niet die van Ron. Ron liet Fay vlug los en bloosde lichtjes, ''Het spijt me zo dat ik niet voor je opkwam toen Hermione je zo beledigde''Zei hij met een spijtige blik.
''Dat geeft niet hoor Ronnie''Zei Fay glimlachend, ''Gelukkig, want nouja ik was bang dat je meschien niet meer op Hogwarts wilde zitten en dat je van school ging''Zei Ron. Hij bestudeerde aandachtig zijn schoenen. ''Wow, is dat niet een beetje vergezocht? Ik bedoel hier weggaan is wel het op een na laatste wat ik zou doen''Zei Fay grinnikend. ''Wat is dan het laatste wat je zou doen dan?''Vroeg Ron terwijl hij opkeek. ''Me aansluiten bij Voldemort''Zei Fay en ze grijnsde toen Ron een sprongetje maakte van schrik bij het horen van de gevreesde naam. ''Welterusten Ron''Zei Fay. Ze gaf hem even een geruststellend schouderklopje en liep toen langs hem heen naar de meisjes slaapzalen.

Reageer (4)

  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden
  • xcx

    Oe snape met roze taart op zijn hoofd
    Looks great i think

    Thnx voor een nieuw hs ik lag bored met mn ipod in bed en ja dat was boring(A)

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Haat aan snape!!!
    Kan die man nooit eens lachen ofzo? Eigenlijk is dat waarschijnlijk nog enger...
    Love it!!
    Snel verder!!
    Xx

    1 decennium geleden
  • Slughorn

    Hihi xD
    Arme Fay:(
    Dat is zo gemeen dat ze zo lang na moet blijven!!:O
    Ik haat snape!
    Pas op hoor! Als hij haar ook maar 1 uur na laat blijven voor dat stomme ongelukje met die taart.. Dan stuur ik een draak op hem af (ofzo xD)
    Snel verder^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen