Foto bij 34- Romanticus deel 2

Ik werd wakker van iets kouds tegen mijn lippen. ik opende mijn ogen en keek in Felix' bloedrode ogen. Hij glimlachte. 'Zo, dat was ook weer eens een tijdje geleden.' zei hij lachend. Zijn tanden blonken door de zon die binnenkwam, de rest van de zichtbare huid -redelijk veel op dit moment- schitterde. De regenboogjes kaatsten tegen mijn huid. Hij glimlachte en rolde bovenop mij. 'Je hebt niet erg veel geslapen, vannacht.' zei hij stil. ik keek hem raar aan. 'Het is 10u.' zei hij. Dat verbaasde me; ik was zeker dat ik om 8u was opgestaan. Hij glimlachte. 'Je lag er heel schattig bij.' verzekerde hij me. natuurlijk zei hij dat.Ik was van plan om te protesteren, maar ik had het nogal druk met ... andere zaken. Niet dat ik er echt een probleem mee had, het was inderdaad heel lang geleden.
[Veel inlevingsvermogen vereist]

dit keer sliep ik weer veel te lang. toen Felix me wakker maakte, had ik honger en toen ik op de klok keek, snapte ik waarom. '12.30 u?? en je hebt me laten slapen?' vroeg ik verbaast. Hij knikte en terwijl hij in de andere kamer bezig was, nam ik een badjas die ik toevallig aan de deur zag hangen. toen ik ook in de andere kamer was, merkte ik dat Felix de kaarsjes weer aangestoken had. op tafel stonden een paar potjes waar ik in wou kijken. Net toen ik het deksel opnam, greep Felix me van achteren vast bij mijn heupen, en hoewel ik het best grappig vond, voelde ik pijn. Felix keek me raar aan toen ik de badjas weer afdeed. Ik probeerde naar mijn heupen en naar mijn onderrug te kijken. 'Sorry.' zei hij zacht toen hij zijn blauw paarse handafdrukken op mijn heupen en onderrug zag staan. Ik bewoog mijn heupen, wanneer ik ze bewoog deed het niet zo'n pijn, alleen als ik er tegen duwde. Ik hoorde Felix achter me een stil geluidje maken. 'Is er iets?' vroeg ik zacht. Hij schudde zijn hoofd. 'Maar als ik jou was, zou ik die badjas weer aandoen en niet zo met je heupen schudden, anders ga je nog een tijdje honger hebben.' zei hij grijnzend. Het leek erop dat hij zijn ogen niet van me kon afhouden toen ik aan het eten was. ik zei er niets van, maar ik zorgde ook dat ik niet té veel at. Met een volle maag aan beweging doen was meestal niet zo'n goeie combinatie, hoewel... ik was niet diegene die echt veel bewoog. Felix had gezorgd voor een maaltijd die vooral bestond uit fruit -omdat dat het enige van Eten was dat niet heel erg hard stonk naar zijn mening- en gaf me een kus zodra ik me opstond. Hij was alleen vergeten dat ik iemand was die al recht stond, ook al had ik nog eten in mijn mond. ik zag hem een grimas trekken toen hij aardbei van mijn lippen af moest vegen, en nóg erger, van zijn eigen lippen. ik stak een druif in mijn mond en toen hij me nog eens wou kussen stak ik waarschuwend mijn vinger op. Een ezel stoot zich geen 2 keer aan dezelfde steen.
Ik draaide me naar Felix en sloeg mijn armen om hem heen. Hij leek verlangend maar ook afwijzend tegelijkertijd. Hij keek raar. 'Wat als ik je weer pijn doe?' vroeg hij zacht. Ik haalde mijn schouders op. 'Zo erg is het niet, trouwens ik moet me toch ooit eens pijn doen? Dan nog liever op deze manier dan op een of ander verschrikkelijk autoongeval dat ik nooit ga hebben omdat jij altijd rijdt.' zei ik+ Ik kuste hem op zijn schouder, hoger raakte ik niet. Plots lag ik bovenop hem in het bed. 'Wat?' vroeg hij op een veel te onschuldig toontje. 'Had ik commentaar?' vroeg ik nog onschuldiger. 'Nu even niet nee...' lachte hij.
[Veel plezier met je fantasie, nog maar eens]

De Cullens POV
Toen Felix en Lilly vertrokken waren draaide Jasper zijn hoofd naar Edward. Waarvoor zou ze "Dank je" zeggen tegen me?vroeg hij in zijn hoofd. Edward keek op, er was een vleugje glimlach op zijn gezicht te zien. 'Trek het je niet aan Jazz, ze bedankt iedereen zonder reden. Waarschijnlijk is ze blij dat ze hier mag verblijven of zo.' zei hij. Jasper keek hem ook vragend aan, maar Edward zei er niets meer van. Bella keek in zijn ogen. 'Waarom doe je zo ... raar de laatste tijd?' vroeg ze. Edward gaf haar een kus en keek in drukte haar tegen zich aan. 'Waarom zou ik raar doen?' vroeg hij. 'Met Lilly en zo.' zei ze. Edward haalde lachend zijn schouders op. 'Ik weet niet wat je bedoeld.' zei hij. Bella wist dat hij loog, maar verder kon ze niets zeggen erover. Zíj kon geen gedachten lezen zoals hij. ze kon zich en de mensen om haar heen beschermen, maar méér kon ze niet. ze vond haar gave fantastisch maar ze had liever een aanvallende gave. Weer dacht ze aan welke gave Lilly zou hebben. waarschijnlijk iets zoals Jane of Edward, of Alice, bedacht ze zich. Geen reden om ook maar iets van Jaloezie te voelen, ik ben perfect gelukkig met Nessie en Edward en de CUllens en de wolven. herhaalde ze in haar hoofd. Ze was heel erg blij dat Edward nu niet kon horen wat ze dacht.
toen Felix en Lilly terug kwamen van hun 'uitstapje' (het was 7 u 's avonds) kwam Leah Lilly meteen tegemoet, maar Leah stapte achteruit. 'Je ruikt helemaal naar mij, vampier, misschien moet je je eerst douchen.' zei Felix fluisterend. ze knikte en glimlachte naar Leah. Bella merkte de geur ook op, net zoals Rose en elke andere Cullen. Lilly probeerde er zo weinig mogelijk aandacht aan geven. wat Bella ook gehad had van jaloerse gevoelens tegenover Lilly, het was allemaal verdwenen. Nessie glimlachte met een grote grijns toen Lilly haar passeerde.
Na de douche ging Lilly meteen naar buiten, het was niet erg moeilijk om Leah te vinden. Lilly glimlachte en vroeg; 'Beter?' Leahs grote wolvenkop knikte en likte aan haar hand. Lilly legde zich tegen Leahs flank en glimlachte omdat ze op en neer ging wanneer Lilly ademde. Plots maakte Leah een geluidje, maar het was Nessie die vanuit de struiken kwam. ze glimlachte naar Leah en lilly en legde haar hoofd op Lilly's schoot. heel traagjes wreef Lilly nu over reneesmee's hoofd, zoals Rose dat al een paar nachten bij haar had gedaan. het was voor haar erg rustgevend.

Reageer (7)

  • XxDarknessxX

    GEWELDIG <3
    vlug verder !! :D
    Xx

    1 decennium geleden
  • feminist

    Dus ze is zwanger? Lekker dan. Zullen Aro&Marcus&Caius leuk vinden. 3 opa's, yay! ;D

    1 decennium geleden
  • Chicacolada

    super, geweldig, fantasties!!!
    snel verder

    1 decennium geleden
  • katl1

    Snel verder!!!!

    1 decennium geleden
  • oomsjes16

    Snel verder!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen