Foto bij *~48~*

Waaaaaaah vanaf hier begint mijn tweede seizoen XD
Sorry voor het lange wachten, maar ik werk op het moment ook nog op drie andere verhalen :3
Die komen er binnenkort ook op XD

Enjoy~

Seizoen 2.
48.
“SASUKE-NII-SAN !!!” Seiko rende Sasuke’s kamer in. Ze was vandaag 7 geworden. Het enige wat nog moest gebeuren was Sasuke wakker maken. Ze lanceerde zichzelf op Sasuke’s slapende lichaam, die met een schok zijn ogen opende. “Seiko?” Slaperig probeerde hij overeind te gaan zitten. “IK BEN 7 JAAR GEWORDEN” Seiko stak 7 vingertjes in de lucht terwijl ze vrolijk lachtte. Sasuke glimlachte ook en trok haar van hem af en knuffelde haar. “Gefeliciteerd, chibi-chan” “Ik ben geen chibi meer” mompelde Seiko zachtjes. Sasuke draaide zich even om naar de wekker. Half 4. Sasuke’s ogen vergrootte zich even. Het was half 4 ’s nachts. “We gaan nog even slapen” “Maar ik ben jarig” “Ja, maar als je niet genoeg slaapt word je niet groter” Sasuke glimlachte toen Seiko onder de dekens kroop. “lekker slapen, chibi” Seiko zei niks, haar ogen waren al weer dicht. Sasuke zuchtte even, dit was Itachi’s kind. Het was moeilijk te geloven.

“Sasuke, de resultaten van de DNA-test zijn binnen. Ik denk niet dat je er blij mee bent.” Tsunade wenkte hem naar de stoel voor haar bureau. Sakura en naruto waren op de gang met Seiko. Sasuke ging zitten op de stoel en luisterde aandachtig. “We hebben de test tot wel vijf keer herhaald, maar het antwoord blijft het zelfde. Itachi is de vader van het kind.” Sasuke was even stil, ergens had hij het zien aankomen. Want voor zover hij weet is Itachi de enige Uchiha die nog leeft, tenzij Itachi een foutje had gemaakt, wat betekende dat er toch nog iemand van Uchiha clan leefde. Maar dat leek hem erg onwaarschijnlijk, aangezien Itachi geen fouten maakte. “Ik kan het begrijpen dat je niet voor haar zou willen zorgen, je bent tenslotte nog maar 15 en het is een baby, die kosten enorm veel aandacht. En het is het kind van je broer, de killer van de Uchiha clan. Ik kan haar in een pleeg gezin plaatsen of naar het wees-“ “Nee” Tsunade keek op naar Sasuke. “Het is niet haar schuld dat ze is geboren met Itachi als vader. Ze is en blijft nu mijn nichtje, ik ben, voor zover we nu weten, haar enige levende familie lid buiten Itachi en degene die haar op de wereld heeft gezet. Ik zorg voor haar.” Tsunade keek eerder in shock naar de jongen voor haar. “Kinderen en baby’s brengen een grote verantwoordelijkheid met zich mee, weet je zeker dat je dat aan kan?” Sasuke knikte en stond op. “Ik zorg voor haar en neem alle veantwoordelijkheid op me, Hokage-sama.” Sasuke boog en liep weg. Het kind was van Itachi, zijn eigen broer, de persoon die hij haat. En nu heeft hij de Hokage duidelijk gemaakt dat hij voor het kind zou zorgen.

Sasuke schudde zijn hoofd even. Zijn haat voor zijn was broer was minder geworden, nu Seiko er was. Hij hield van Seiko en voelde zich bijna een vader. Een kleine glimlach speelde op zijn gezicht. Seiko was een lief meisje en haar innerlijk leek totaal niet op die van Itachi. Het enige wat ze duidelijk van hem had waren de kleine streepjes onder haar ogen en dat ze heel slim was. Ze was heel slim en leerde alles heel snel. De Sharingan had ze alleen nog niet weten te activeren. Sasuke viel nu ook weer in slaap. Hij kon nog minstens 4 uur slapen.

Sasuke werd opnieuw wakker gemaakt door Seiko. Hij zuchtte en ging overeind zitten. De zon scheen fel naar binnen en de wekker gaf nu 7 uur aan. Hij zou waarschijnlijk toch niet veel meer slaap krijgen. Seiko sprong op het bed en zong ‘happy birthday’. Sasuke tilde Seiko van het bed en liep met haar naar de keuken. Zijn appartementje was niet enorm groot, dus ze hadden van zijn kleine studie ruimte een slaapkamertje gemaakte voor Seiko. “Seiko, wat wil je eten?” “Ramen!!” Sasuke gromde even tegen zichzelf. NARUTO!!!. Toen Sasuke een keer op een missie van twee weken moest, had Naruto aangeboden om op haar te letten. Blijkbaar hadden ze niks anders dan Ramen gegeten. “Oké vooruit, we gaan wel Ichraku Ramen Bar, oké ?” Seiko knikte heftig. “Ga je maar gauw omkleden.” Seiko rende naar haar kamer en trok een kimono en schoon ondergoed uit de kast. Ze kleedde zich snel om en rende terug naar de keuken. Sasuke had zich ook omgekleed en liep al naar de deur. Maar hij schoot in de lach toen hij zag dat Seiko haar Kimono achterstevoren aan had. “Chibi-chan, je moet je wel goed aankleden. Sasuke hielp haar en niet veel later liepen ze de straat op richting Ichiraku Ramen Bar. “Naruto-San !!!!” Seiko rende naar Naruto toe, die al bij de bar was. Naruto draaide zich om en glimlachte naar het kleine meisje. “Seiko-chan !!” Naruto tilde haar op en draaide haar even rond. “Gefeliciteerd me je verjaardag.” Een brede glimlach was op Seiko’s gezicht en Naruto plaatste haar op één van de krukken. Sasuke kwam nu ook binnen en ging naast Seiko zitten. Hij bestelde Ramen voor hun alle drie. “Ik betaal voor deze keer, Usuratonkachi.” Naruto glimlachte. “Dankje”

Reacties onegai~

Reageer (10)

  • Chiya

    Omg zoooooo focking schattig ^^

    Snel verder<333

    1 decennium geleden
  • MiekieChan

    Whaaaaaaaaaaaaaaaahhh!!!!!!!! Zooo cute!!!!!!!!!!!!
    Snel, uber snel VEDER!!!!!!!!!
    ....
    ..........
    CHIBI-CHAN!!!!!!!

    1 decennium geleden
  • HoshiOokami

    aaawh !! So Uber Cute =O

    Ik begin Sasuke nu weer aardiger te vinden ^3^
    Sasuke's haar lijkt eigenlijks best wel veel op een eendenkont x3
    ghe ghe moest ik gewoon ff zeggen xD

    snel verder ^3^

    1 decennium geleden
  • silferdeath

    ahwww zo schatigxD
    snel verderxD

    1 decennium geleden
  • ilsietju

    Mooi begin van seizoen 2 ;D

    Teehee! Chibi-chan!! Ik moet nu de hele tijd aan Sasuke chibi's denken xD
    Aaaaaaaaaaw!! O.O Schattige chibi's <3

    Wat betekend chibi eigenlijk??? Nee, ff serieus, ik weet het echt niet x3

    Heel erg snel verder!! *puppy eyes* Aaaaaaw!!! Sasuke chibi! Maak puppy ogen!!

    Sasuke chibi: ??? Nee.

    Ik: NUUUUUU!!! Anders haal ik Itachi chibi erbij!! >:x

    Sasuke chibi: *puppy eyes*

    Ik: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW!! (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen