Foto bij 017

What are words if you really don't mean then when you say them.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (19)

  • MysticFool

    love it sne evrder
    xx

    1 decennium geleden
  • Quirinius

    BAM

    ik had dus ff een lange reactie *geeft zichzelf een schouderklopje*

    HAHAHA ja dacht zeker dat er een ander persoon en reactie had geschreven? FOUT MWHOEHAHAHA

    1 decennium geleden
  • Quirinius

    Haha okay; victoria heeft haar dus naar het regenwoud gestuurd, daarna naar de jungle in afrika daarna naar de sahara en toen nog een ander tussen stop die ik niet meer weet daarna gooide ze andrea naar antartica en daar heeft ze haar vermoord en uitgezogen. BAM heeft ze toch nog haar wel verdoende lotto reis gehad(':

    en ik dacht echt zo van; dude, dit is geen vervolg van de cliffhanger grhmpff maar TOEN kwam victoria and i was like MY HEROOOO!!!! haha okay nee toch niet, komt wel in de buurt (A) maar okay:

    Seth houd haar tegen, want hij voelde gewoon dat er iets mis was en ging kijken, hij vond -uch ik ze in typen QQ HAHAHAHA- victoria die boven op zijn inprent zat -jaloers- en hij gooide haar ervan op en deed dezelfde reis als zij bij andrea deed, zoog haar alleen niet uit en legde haar zorgvuldig naast andrea neer en fikte ze(: bambambaammmm toen rende hij zo snel als hij kon terug... en bracht hij haar naar carlisle maar ze was niet meer te redden en hij had zoon medelijden met seth, dat hij haar in een vampier veranderden BAMBAMBAAMMMMMMMMM

    haha had je niet gedacht he dat ik heel je verhaallijn gewoon al weet HAHAHA okay dat weet ik niet xd dit lijkt er vast ook niet op maar whatever ik ga verder met mijn verhaal schrijven en een leuk liedje opzoeken, weet jij er eentje?

    Anyway snel weer verder <999

    1 decennium geleden
  • Depts

    Ehahah dat plaatje!!
    Sneel verder

    1 decennium geleden
  • xPattinson

    Haha, dat plaatje is echt geniaal!
    Oehh, clifhanger! Gemeenerd! (huil)
    snelsnelsnel verder! :D

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen