Ik denk dat deze serie wel lang genoeg heeft geduurd? Dus in plaats van jullie te laten wachten op een nieuw deel dat om de zoveel weken komt en dan nog niet eens goed is, stop ik gewoon. De inspiratie is op, er is al zoveel gebeurd, het leek mij gewoon het beste moment voor een einde.
Bedankt aan iedereen die het zolang heeft volgehouden en bedankt voor alle reacties!

Na wat een eeuwigheid leek te duren, is er uiteindelijk toch de datum vrijgegeven. Zaterdag 10 juni zal het ongelukkige celebrety koppel, dat maandag in een ongelukkig autoongeval om het leven is gekomen, begraven worden. De ceremonie zal gehouden worden in hun geboortestad, waarna hun assen uitgestrooid worden in het meer enkele honderden meters verderop. Beide families zijn het er mee eens dat een bescheiden dienst de enige optie was. Jess en Joe Jonas laten twee kinderen na. Thomas (17 jaar) en Adam (14 jaar).

Ik vouw voorzichtig de krant dicht terwijl één enkele traan over mijn wang glijdt. Achter me slaat Nick zijn armen om mijn middel. Beiden weten we niet wat we moeten zeggen. We hadden dit nooit zien aankomen. Maar ik weet dat weer ze nu ook zijn, ze het daar goed hebben. Daar waar geen enkel ongeluk hen meer zal treffen, waar ze gelukkig zullen zijn samen. Niets of niemand kan hen daar kwaad doen. Ik hou van je Jess, ik hoop dat je gelukkig bent daarboven.

Reageer (12)

  • Zomerr

    Ik heb in 2 dagen dit verhaal nu gelezzen en auts die traan had het niet zin aan komen:(

    1 decennium geleden
  • Unbroken13

    O miijn God!! dit is zooo zielig!!!

    1 decennium geleden
  • coloredwords

    't is weer gebeurd.
    Helemaal gelezen :x

    1 decennium geleden
  • Misguided

    I guess this was the end of reading this wonderfull story ;x

    1 decennium geleden
  • ITwizz

    oh, wat een prachtig maar zielig einde,
    heb in 2 dagen de hele serie gelezen,
    vond het echt een prachtig verhaal!
    (H)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen