Foto bij Alles komt wel weer goed! Toch?

6jaar later -heden-

Ik open m'n ogen, en adem zwaar in en uit. Telkens weer, telkens keer, droom ik die nacht, dat ons huis afbrand! Ik draai m'n hoofd naar de raam, en zie dat het volle maan is. Ik slaag de dekens van me af, en loop naar de raam toe. Ik bekijk de maan zorgvuldig, dat ding is prachtig. Ik zucht, en draai me weer om, om naar binnen te lopen. Ik zet me op m'n bed, en zet m'n rug tegen de muur. Slapen zal toch niet lukken! Ik sluit m'n ogen, en denk diep na. Zonder besef dwalen m'n gedachten af naar Bill. Ik zie hem met opgetrokken knieën zitten in bed, en wenen. Ik open m'n ogen, en ga van m'n bed af. Ik loop met een spurtje naar Bills kamer, en klop `Bill?´ Ik hoor hem snikken. `J-Jaahh?´ `Mag ik binnen komen?!´ Ik hoor dat hij van z'n bed af gaat, en ik hoor z'n voetstappen dichter komen. De deur opent zich, en een gebroken Bill staat daar. Hij knikt, en loopt van zijn deur weg. Ik open de deur volledig, ga de zelfde weg naar Bill toe. Ik zet me bij hem neer, en leg één arm rond hem. `Ik had die nachtmerrie weer Tom!´ ik slik `Ik ook!´ `Stop het dan nooit?! We waren twaalf, datt is zes jaar geleden! Blijf het ons achtervolgen?!´ Ik haal m'n schouders op. `Weet ik niet!´ Bill zucht, veegt zijn tranen weg. `Ik haat het!´ Ik knik.

-Ochtend-
Al geeuwend wordt ik wakker, en rialiseer dat ik bij Bill ben blijven slapen. Ik haal m'n arm van Bill weg, en sta op. Ik stap over Bill schoenen, en loop naar beneden. Ik zet koffie, en ga weer terug naar boven. Ik loop naar m'n kamer, en kleed me om. Ik loop naar de badkamer, en poets m'n tanden, doe m'n dreads beter, en loop weer naar beneden, waar ik de koffie al weer ruik. Onderweg zie ik dat Bills kamer leeg is, dus hij is ookal op! Ik loop door, en idd daar zit Bill, met een tasje koffie in z'n handen. Ik lach en pak ook een tas, en vul die met koffie.
Ik loop met m'n kopje koffie naar de woonkamer, natuurlijk volgt Bill, en ik zet me neer. Bill zet zich schuins over me, en pakt de afstandbediening. Veel intresants op tv is er niet! Ik staar wat voor me uit.. `Tom!´ Ik voel een duw tegen m'n arm, en ik kijk op `Huh?!´ `Man, je keek me maar raar aan!´ Ik kijk Bill aan, en veronderschuldig me!

Reageer (4)

  • xBKxFreak

    weiter !!

    1 decennium geleden
  • Mikrokosmos

    Tom kijkt raar.. altijd!! xD
    Nee, tom kijkt altijd sexxiii! :D
    okee.. ge moet me tog gelijk geven?!! (A)
    snel verder!
    xx

    1 decennium geleden
  • Confession

    weird, snel verder gaan ö

    1 decennium geleden
  • xTomDream

    Oke, raar. Héél raar. o-o

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen