Foto bij *~49~*

Sorry dat het weer even durde -_____- Ik ben een beetje inspiratieloos me dit verhaal -____- Ik heb wel een story line. Een hele goeie !! XD Maar ik zit in beetje in de knoop met hoe ik er naar toe moet gaan werken >.< Maar ik doe me best en werk hard XD

Ik heb een ook nog een nieuwe story :3 Ik hoop dat jullie hem willen lezen.
http://www.quizlet.nl/stories/56230/subete-no-noryoku/

Enjoy~

49.
Met zijn drieën liepen ze door Konoha heen. Seiko rende blij een aantal meter voor Sasuke en Naruto uit en riep tegen iedereen die ze tegen kwam dat ze 7 jaar was geworden. “Hey, Seiko-chan!!” Kakashi verscheen voor hun. “IK Ben 7 GEWORDEN!!” Kakashi grinnikte even om Seiko’s uitbarsting en aaide haar over haar hoofd. “Gefeliciteerd dan maar.” Kakashi liep naar Sasuke en Naruto toe. “Zo, wanneer gaat ze naar de Ninja Academie ?, ik ben nieuwsgierig naar hoe ze het gaat doen.” Sasuke knikte. “Ik heb haar al ingeschreven, ik denk dat ze ergens volgende week mag beginnen.”

Het was een beetje aan het einde van de dag. Ze hadden Seiko’s verjaardag gevierd in het park en iedereen was langs gekomen. Sasuke, Naruto, Shikamaru, Kakashi en Sai waren de enigste die nog over waren. De rest van die feestgangers waren naar huis gegaan. Seiko lag op haar buik en tekende samen met Sai in één van zijn tekenblokken. “S-sasuke-nii-san?” Seiko was rechtop gaan zitten en keek een beetje geschrokken om zich heen. “S-SASUKE-NII-SAN !!!” Iedereen keek op. Sasuke was al opgestaan en liep op haar af. “Chibi-chan, wat is er.” Seiko sloeg haar handen voor haar ogen en knipperd snel. Au, het brand. “H-het doet pijn” Seiko rende naar Sasuke toe. “Wat doet pijn ?” Bezorgt haalde Sasuke haar handen van haar ogen. “M-mijn ogen” Sasuke ging op zijn knieën voor haar zitten. Maar toen hij haar aankeek, keek hij direct in twee paar rode Sharingan ogen. Hij glimlachte even en knuffelde haar. “Dat is Sharingan, Seiko.” “Ehhh, Kijken !!” Naruto was ook opgestaan en liep naar de twee toe. “Kijk je hebt deze ogen.” Sasuke activeerde zijn Sharingan zodat Seiko hat kon zien, wat ze echter niet hadden verwacht was dat ze begon te huilen. “I-i-ik w-wil geeeen S-s-sharingan !!” Ze wreef in haar ogen terwijl de tranen over wangen gleden. Naruto lachtte kort en aaide over haar hoofd. “Seiko-chan, Sharingan is een hele goeie gave, je kunt er heel veel mee.” Sasuke knikte “En je ogen blijven niet voor altijd rood, ze veranderen gewoon weer normaal, daar help ik je mee” Seiko knikte nu en sloeg haar armen rond Sasuke’s nek en geeuwde even diep. “Ik denk da wij ook naar huis gaan, het is tenslotte al 10 uur en ik denk dat ze behoorlijk moe is.” Sasuke tilde Seiko op. Iedereen knikte. “Ik help je wel even me de kadootjes.” Naruto pakte de tas met kadootjes en liep achter Sasuke aan. Ze zwaaide kort en begonnen zo hun weg naar Sasuke’s huis. “Sasuke?” “Hn?” “Denk je dat Itachi haar ooit zou terug zou willen?” Sasuke keek naar zijn beste vriend en zuchtte zachtjes. “Hoe bot het ook klinkt, maar ik hoop van niet.” “Wat zou je doen als je hem nu weer zou zien. Je was bijna je hele jeugd geobsedeerd met het vermoorden van je broer en het wreken van je clan.” Sasuke was stil geworden. Een aantal minuten verstreken voor bij en het enige wat ze hoorde waren de kleine slaapgeluidjes van Seiko en krekels. “Ik weet het niet, Ik weet niet wat ik zou doen. Ik zou Seiko geen pijn wille doen door het vermoorden van haar echte vader. Mijn haat voor Itachi is er nog wel, ik weet nog steeds niet waarom hij het heft gedaan. Maar door Seiko ben ik mijn wraak een beetje gaan vergeten….denk ik” Sasuke kon zien dat er een glimlach was op Naruto’s gezicht. “Ik ben blij” Naruto stem was hyper en vrolijk. Sasuke glimlachte even en schudde zijn hoofd. “Usuratonkachi” “Teme” Beidde liepen ze verder totdat ze bij de deur kwamen. “Dankje voor het helpen met de spullen. “Geen probleem.” Naruto zwaaide even en ging er toen ook vandoor.

Vermoeit stak Sasuke het sleutel in het sleutelgat en ging naar binnen. Hij liep metten door naar Seiko’s kamer en legde haar op bed. De tas met kadootjes leunde tegen de muur. Hij haalde een pyjama uit Seiko’s kast en kleedde haar gauw om terwijl ze rustig door sliep. Hij sloeg het deken over haar heen en liet zijn hand even over haar wang glijden. “Slaap lekker Seiko.” Sasuke stond op en liep richting de hun woonkamer en plofde op de bank. Ahh het was zo’n vermoeiende dag vandaag. Hij geeuwde even maar stopte abrupt toen hij een onbekende chakra heel dichtbij voelde. Meteen stond hij op met een Kunai in zijn handen. “Hmm, haha, Snelle reflexen, Sasuke-kun.”


Reacties onegai~

Reageer (11)

  • ilsietju

    Je kan dus echt zooooo goed schrijven hea!!!
    I luf ur story!!

    Snel Verder!!

    1 decennium geleden
  • Kiriyama

    ABOOO! (:
    Ik wil weten wie dat is! Ik denk OroPedo, Itachi of Madara...
    Snel verder! <'3

    1 decennium geleden
  • Chiya

    Omg i wanna know !!! snel verder <333

    1 decennium geleden
  • MelonKiss

    verderrrr

    1 decennium geleden
  • IDunnoXD

    oe oe oe oe oe oe!!!!!!!!!!! verder verder verder verder verder!!!!!!!! itachi-kun staat daar vast en zeker, of die gvdomde klere oro-pedo weer!!! xD

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen