jaa eindelijk een nieuw deel =D
was een beetje inspiratieloos
en dit is ook geen goed hoofdstuk ;(

hope u like it. =)

Ik zocht een plekje in het uitvak en na een uur kwamen de eerste supporters van Ajax naar binnen. Nog helemaal geen van Vitesse te bekennen. Ik zag de blikken van de Ajax-supporters op me branden en ik had eigenlijk helemaal geen zin in deze wedstrijd. Ajax zou toch winnen en ik zou dan de hele tijd dat geklets van Gregory aanhoren dat Ajax het toch weer geflikt heeft. Ik liep weg uit het uitvak en sms’te Gregory dat ik naar huis ging. Vijf minuten later kreeg ik een sms’je terug.
Nee, niet gaan! Kom naar ingang 12 en dan laat een beveiligingsman je naar binnen en brengt je naar de Sky-lounge.
Dat klonk goed. Ik liep rustig naar ingang 12 en zag daar een brede man staan. Daar kon je beter maar niet mee sollen. Ik zei mijn naam en hij bracht me, zoals Gregory ook zei, naar de Sky-lounge. Waarom wou hij niet dat ik ging eigenlijk? Ik liep de kamer binnen en keek rond. Ik zag er allemaal mensen zitten die me niet echt arm leken, beter gezegd leken ze gewoon rijk. Daar zat ik dan tussen met mijn joggingbroek en een zwart hemdje. De wedstrijd begon en naar 10 minuten werd het 1 – 0. Ik zat een beetje verveeld voor me uit te staren en ik zag allemaal blije gezichten in de lounge toen er gescoord was. Soms hoorde ik hier en daar iemand praten. Toen het rust was werd er weer door iedereen gepraat. Ik had geen zin meer om langer toe te kijken en ik ging weer weg uit de lounge.
Sorry shawty, maar ik ga toch naar huis. Ik spreek je wel weer. Xxxx
Ik kreeg geen smsje terug, maar dat vond ik ook vrij logisch. Die moest zich 100% op de wedstrijd focussen en geen ene seconde aan iets anders. Ik realiseerde me dat PSV vandaag ook een wedstrijd had vandaag. Volgende week was het de laatste wedstrijd. PSV – AZ en FC Groningen – Ajax. Opeens werd ik gebeld. Ik keek naar het schermpje. Mijn moeder. “Met Marloes.” “Hoi, met mama.” Ik haatte het als ze dat zei. Maar het blijft je ‘mama’. “Hoi, wat is er?” “Uhm, ik heb eens op je bankrekening gekeken. En opeens staat er €500,- meer op.” Mijn ogen werden groot. “Hoe.. Hoe komt dat?” Ik moest even tot bedaren komen. “Je hebt 3x meegetraint en blijkbaar al meteen een flinke loon gekregen.” Oké, duidelijk. “Het was maar 3x.. Nou, dan ga ik vandaag maar eens flink shoppen!” Goed plan. “Oké, veel plezier! Kom je vandaag naar huis of blijf je nog een nacht bij Gregory?” “Ik kom gewoon naar huis.” “Oké, voor het eten?” “Nee, dat word hem denk ik niet.” “Oké, nou veel plezier met shoppen.” “Ja, doei!” “Doeg!” Dat word een middagje shoppen! Ik pakte de trein naar het winkelcentrum, en binnen een kwartiertje was ik er. Ik liep een beetje rond door van allerlei straten en ging uiteindelijk de H&M binnen. Daar paste ik een aantal kleren. En uit eindelijk kocht ik dit hemdje en deze broek. Daarna ging ik naar een of andere schoenenwinkel. Daar kocht ik deze schoenen. Daarna pakte ik de trein naar huis. Het was een drukke dag geweest en ik was behoorlijk moe.

Reageer (3)

  • heikoricky

    snel verder hoor

    1 decennium geleden
  • MCourtois

    Mooi!

    1 decennium geleden
  • QueenMary

    Aaaaah, je gaat toch niet weg halverwege een wedstrijd? :o

    snel verder honey <3

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen