just read and enjoy

"Jacob, Jenna ik zal meteen met de deur in huis vallen. Jullie zijn een Tweeling, en ja ik ben je vader". ik sprong van mijn stoel in jake zijn armen en begon te huilen van geluk. jacob sloeg zijn armen om me heen. "eindelijk" zeiden we alletwee samen.
we keken elkaar aan en lachten. na jacob geknuffeld te hebben ging ik van zijn schoot af en gfing naar mijn vader, ik bleef even staan maar gaf hem dan ook een knuffel. ik keek hem aan want er was een vraag die ik hem wou stellen. " Waarom? papa". hij wist waarover ik het had. " Omdat ik je wou beschermen tegen dingen die nu toch gaan gebeuren want je bent hier nu".
ik snapte er geen snars van. " hoe bedoel je?"." lees straks eens dit boek dan word het misschien duidelijk "."oke, maar vertel eens wat meer over de familie"." Wel meisje Jacob is dus je tweelingsbroer, dan heb je nog 2 zussen Rachel en Rebecca maar die zijn het huis al uit. de een om te studeren en de ander is gaan samenwonen. het volgende neiuws zal je denk ik niet graag horen".
zei hij met een trieste blik . ik keek naar jake die dezelfde trieste blik in zijn ogen droeg. " je moeder ... is gestorven bij een ongeluk. daarom zit ik nu in een rolstoel. de meiden konden het niet aan en gingen 'vluchten van hun familie' laat maar zeggen.
ik voelde een traan uit mijn oog ontsnappen < ik heb mijn moeder nooit gekend. maar het was waarscheinlijk een sterke vrouw, ze heeft 4 kinderen op de wereld gezet en er 3 van opgevoed>. jake sloeg zijn arm om me heen om me te troosten. ik kroop in zijn armen en voelde me eindelij kin MIJN veilige haven het gaf me geborgenhei, troost en zijn mooie gespierde armen waren beschermend ,
mijn persoonlijke beschermengel. " Jake I love You". fluister ik tegen zijn warme borstkast. ik kan zijn hart horen bonzen en werd er rustig van. " ik ook van jou Twinzusje". er kwam een kleine glimlach op mijn gezicht en ik keek hem even aan, hij lachte ook naar me.
Na zo een tijdje gezeten te hebben en koffie drinken trwijl we bijpran over van alles en nog wat . ik wist wezl uit ondervinding en het gesprek dat ze een geheim met zich mee doregen. ik wist niet wat maar ze zullen me het ooit wel vertellen dat voel ik aan jake.
Ze vroegen ook wat ik gestudeerd had. "Wel ik heb eerst sociaal technische wetenschappen gevolgd 2 jaar daarna een jaar beeldende en architecturale kunsten heet volgende jaar heb ik publiciteit en etalage gevolgd. en de 3 jaar erna decor en standenbouw/etalage. en het jaar erna heb ik een kappersopleiding gevolgd en een fotografieopleiding de kapper moet je al niet betalen en voor fotos heb je mij ook he".
nadat w gebabbeld hadden gingen ik en jake nog even naar emily. We liepen het huisje uit terug naar Sam en Emily. we hebben het daarjuist over mijn woonplaats gehad en ik mag bij mijn eigen familie wonen. de kamers van Rach & Rebec stonden toch ongebruikt dus ik mocht daar slapen.
We liepen door het bos en ik en Jakenamen tegelijkertijd elkaars hand en we verstrengelde onze vingers Zo waren we echt verbonden.




Reacties en kudos pls

Reageer (3)

  • ilovenobody

    Verder!!

    1 decennium geleden
  • darksunside

    aah so cute
    wanneer kom ik er in voor
    snel verder

    1 decennium geleden
  • Allysae

    ahwwwwwwwwwwwwww
    so sweet
    snel verder

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen