Foto bij ¦43¦

De volgende ochtend liep ik rustig weer naar Sam’s huisje. Ik liep naar binnen en het werd meteen stil. ‘Wat?’ ‘Er komt een gevecht tegen nieuwelingen, we vechten samen met de Cullens.’ Ik stak mijn duim op naar Sam, ik doe niet mee. Terwijl iedereen aan het bespreken was pakte ik mijn mobiel en liep weer naar buiten. Ik ging op een boomstronk zitten en zocht het goede nummer. Hij ging een paar keer over. ‘Met Melissa.’ ‘Hey Mel! Met Mai.’ ‘Mai! Hoe is het?’ ‘Goed, met jou?’ ‘Ook goed.’ ‘Ik had een vraagje.’ ‘Vraag maar raak.’ Lachte ze. ‘Waar woon jij ook al weer?’ ‘Seattle.’ Ik knikte. ‘Kan je zo even je adres sms’en?’ ‘Ehm..Tuurlijk, waarom?’ Ik grinnikte. ‘Waarom denk je zelf, heb je me niet gemist?’ Het was even stil. ‘Kom je langs?!’ ‘Als dat mag? Want dan vertrek ik zo.’ ‘Natuurlijk mag dat!’ Ik lachte om haar enthousiasme. ‘Nou, dan zie ik je vanavond waarschijnlijk.’ ‘Oke, doeg!’ ‘Doeg.’ Zei ik nog maar ze had al opgehangen. Dat red ik wel om er voor vanavond te zijn, het is behoorlijk lang rijden. Gelukkig bestaan er taxi’s, dan hoef ik zelf niet te rijden. Ik stopte mijn mobiel in mijn zak en rende weer naar huis. Ik pakte wat spullen in en belde een taxi. Ik liep naar de weg van La Push naar Forks en wachtte op de taxi. Zodra hij er was legde ik mijn tas op de achterbank en ging zitten. ‘Waarheen?’ ‘Seattle.’ De man zuchtte en reed weg. Het is ook wel lang rijden, maar hij word ervoor betaald.


~~{*}~~

Nog een klein stukje, nu ga ik aan mijn andere verhalen typen, misschien later meer, weet ik niet zeker.

Reageer (7)

  • AmoreAngel

    Ahhhww
    Waarom doet ze niet mee met het gevecht?
    Ze MOET meedoen! xD zij is toch pro in wolf zijn :)
    Ze moet echt een krant lezen of tv kijken ofzo :S xD
    Die hoort ook niet veel van buitenwereld.
    En zij loopt best wel alles voorbij. ik bedoel al het nieuws krijgt zij bijna als laatste te horen... Maar Snel verder!!

    -xx-

    1 decennium geleden
  • Dreambelievr

    Da's ni waarom hij zucht meid. Hij zucht omdat het daar bloedlink is. Echt die mist een hoop. Leest ze geen kranten of zo. Het hele gebeuren gaat volledig aan haar voorbij.

    1 decennium geleden
  • TimeTravel

    sneell verderrr!!

    1 decennium geleden
  • Altaria

    GREAT!!

    1 decennium geleden
  • SemSem

    Awwww Seth is zooo sgattiiigg (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen