Foto bij - 92 -

- Cassie -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Cassie moet dan misschien een slet voor stellen maar eigenlijk vind ik haar wel cool ^^ Vraag me niet waarom want ik heb geen flauw idee. Nicolas is toch Alexdra's broer eh? Want dan kan ik begrijpen dat ze 't niet leuk vindt om te horen dat een van haar beste vriendinnen misschien met hem gekust heeft. Zeer begrijpelijk.
    Samuel vind ik dan weer slim, ik bedoel ik vind 't helemaal niet goed dat je je vriendin bedriegt. Ik ben er helemaal tegen. Maar hij heeft 't wel goed opgelost door die viavia's te maken, zeer slim van hem. Hij is misschien een sukkel maar hij is zeker niet dom (:
    Je moet snel verder gaan, want ik hou van deze story. Het is een van de aller eerste story's die ik ben beginnen volgen op Q en een van de redenen dat ik ook een account gemaakt heb. Je kan dus wel raden wat deze story voor me betekend (: Dus je moet ongelofelijk snel verder gaan.
    Ps: Je zit bijna aan nummertje 100 ^^

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen