Foto bij 006

Ik werd wakker door de presentator van de vroege ochtendshow op de radio. Ik was er direct bij met mijn gedachten en hij was weeral onzin aan het uitkramen. Ik sprong uit mijn bed en liep richting mijn deur. Ik trok ze weer eens met teveel enthousiasme open en ze vloog met een harde bonk tegen mijn muur. Ik keek even met een scheef gezicht naar het kleine putje in mijn muur op de hoogte van mijn klink en liep dan verder naar de badkamer. De tijd dat ik opsta waren mijn ouders al een half uur geleden naar hun werk vertrokken.
Ik sloot de deur van de badkamer en begon langzaam mijn pyjama uit te trekken. Door de kou kreeg ik direct rillingen over heel mijn lichaam en ik sprong vlug onder de warme waterstralen die uit de douchekop kwamen. Ik deed vlug shampoo in mijn haar en begon mezelf in te zepen. Ik was al tien minuten achter op mijn ochtendschema en moest me nu dus nog meer haasten. Ik waste vlug alle zeep van mijn lichaam en uit mijn haren en draaide de douchekraan dicht. Ik sprong vanonder de douche recht in mijn grote, witte badhanddoek. Ik voelde de koude luchtstroming onder mijn badhanddoek kruipen en sloeg hem vlug om me heen. Ik deed mijn haren ook nog in een handdoek en pakte vlug mijn tandenborstel en begon grondig mijn tanden te poetsen. Nadat ik met dat klaar was liep ik naar mijn kamer toe en pakte een nieuw stel kleren. Een gewone jeans, tshirt en trui. Ik pakte ook een paar streepjessokken. Ik wist wel dat ze nerdy waren, en het er eigenlijk niet uitzag. Maar ik hield gewoon van streepjessokken.
Ik trok vlug mijn handdoek uit en mijn kleren aan. Ugh, ik haatte gewoon de winter! Gelukkig was het bijna lente. Werd het eindelijk wat warmer.
Ik keek even naar mijn mobiel om te checken of ik nog geen berichten van Rebecca had. Niets. Eigenlijk zag ik dat wel aankomen. Ik heb bijna nooit een berichtje. Rebecca hield zelf ook niet zo veel van sms’en.
Ik liep terug naar de badkamer en schikte mijn haren. Daarna droogde ik ze met de haardroger en die warmte deed goed op mijn koude huid. Ik legde alles netjes weg en liep naar beneden. Ik pakte vlug een kom, wat melk en ontbijtgranen. Ik had elke dag hetzelfde ontbijt. Ik kon gewoon niets anders binnenkrijgen.
Als alles opgegeten en weggeborgen was gunde ik een blik naar de klok in de hoek. Ik had nog twee minuten om te vertrekken. Ik liep vlug naar de gang waar mijn schoenen van gisteren nog stonden en trok ze een voor een aan. Ik keek in mijn boekentas en zocht naar mijn sleutelhanger met de sleutel van de voordeur eraan. Ik trok vlug mijn jas aan en stapte naar buiten, de koude in. Ik trok de voordeur achter me toe en draaide ze vlug op slot. Ik stapte op mijn fiets en begon richting school te fietsen. Op weg naar een dag vol pesterijen en andere onleuke dingen.

Ik kwam op school aan en zette vlug mijn mobieltje uit. Nu nog op zoek naar Rebecca. Ik liep allerlei gangen door maar kon ze niet vinden. Misschien in het toilet. Maar tijd om te kijken had ik niet meer want de bel ging. Ik liep vlug naar het lokaal waar ik het eerste uur les had.

Na een uur Frans spreken kwamen de meeste leerlingen met een zucht het klaslokaal buiten gelopen. Ikzelf moest ook even zuchten. Maar ondanks dat had ik toch nog zin in een dag les. Want als je les hebt betekent het dat je bijna niets verkeerds of genants kunt doen.


--Note;Het zal niet meer zo lang duren voor Niall erin komt ;D

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen