Foto bij 0.5#

Geschreven dooor : Anouk/bieberbitcha

Pov Justin.

Yes dan ga je naar het zelfde hotel als mij!:D

Typte ik in op mijn mobiel. Maar voor ik verder kon gaan, werd mijn mobiel uit mijn handen getrokken. "Justin met míj spelen!" Riep jazmynblij. Ik zuchte en vroeg "Mag ik dan eerst me sms af maken Jazyn?" Mijn vader draaiden zich om en zei tegen me "Justin hou nouw eens op met die telefoon, en ga met jasmyn spelen." "Oke," Zei ik zo sip mogelijk, waarop volgden dat ik vroeg "Jasmyn wat wil je doen?" Ze pakten een boekje van de grond en sloeg hem open. "Jij moet dit voorlezen," Beval ze mij. Ik keek wat er stond en zei wat er stond. "Dus je moet deze inkleuren." Vulden ik nog maar een keer bij..Ze knikten en pakten een roose stift. Ik zelf pakten mijn mobiel weer terug en begon weer te type.

We moeten elkaar dan snel ontmoeten!! En dan gaan we het vast heeel leuk hebben.

Verder kwam ik niet, want opeens voelden ik wat op mijn arm. Jasmyn was zo tezien uitgekeken op haar kleurplaat gebeuren, en ging nu dus verder op mijn arm. Er kwam een hartje met daar onder Love te staan. Zonder kijken kleurden ze het hele hartje in, en werd love in sierletters geschreven. Maar toen in eens riep mijn vader blij "We zijn er!" Ik keek Jazmyn aan die de stif liet vallen, en overal blijk naar keek. Ik openden de deur , ging eruit, rekten me uit, en liep naar de achterkant waar mijn vader en erin ,de vrouw van mijn vader, stonden. "Erin gaat de sleutel van de kamer halen." Zei hij kort af. Ik knikten en leunden tegen de auto aan. Erin ging het hotel binnen terwijl mijn ogen afgleden naar de lucht waar langzaam sneeuw uit kwam. "kijk justin!" Hoorden ik Jazmyn opeens roepen. Ik keek naar wat ze deed en zag dat ze met haar mond naar de lucht stond zodat ze 'de sneeuw in haar mond kon opvangen'. Ik gaf haar een glimlach, maar verder gingen mijn ogen zoekend door de auto's die op dat moment aan kwamen. "Ik heb de sleutel!" Hoorden ik ineens. Jup Erin was er weer, met de sleutel van onze kamers. "Justin, jazmyn & jaxon.. Jullie gaan samen op een kamer." Beval ze. Ik zuchte, en pakten mijn tas. Ik schoof de wieltjes uit en trok hem achter me aan. Maar voor ik het wist had ik nog 2 weekend tassen in mijn hand. 1 van Jaxon en 1 van Jazmyn. Ik zuchte heel overdreven, en liep het hotel binnen. Ik keek even rond. Het was een mooi hotel.. Het enigen probleem was dat er alleen een lift was, terwijl we op 3 hoog zaten. Shit hoe ging ik nou naar boven komen?! En net dat probleem kwam er aan. Jaxon, mijn vader, erin & jazmyn liepen de lift in terwijl mijn vader vroeg of ik ook mee kwam. Ik schudden mijn hoofd van nee, maar legden de koffers alvast wel in de lift.
"Ik. Ik kijk nog ever rond" Stotterden ik. Hij knikten, en hun verdwenen in de lift. Ik liep naar de balie, en vroeg "Hebben jullie misschien ook een trap?" De vrouw achter de balie knikten en vroeg grinnikend "Durf je niet met de lift?" Ik verkleurden, maar gaf haar geen antwoord. Ze liep me voor naar een soord van kast, en openden die. daarin zag ik dat een trap zat en knikten. "Bedankt,"Zei ik beleefd. En liep toen naar boven. Boven aan gekomen liep ik door de gang en keek ik naar het roden tapijt. Waarom ik dat deed?? Ik heb geen idee. Het was wel mooi hoor. Het had 4kantjes, en sterretjes...Opeens voelden ik iets. Iets dat tegen me aan liep. Snel keek ik naar voor waar ik louis zag. Ze viel bijna, dus snel ving ik haar op. Ik keek haar stralend aan en mopelden "Daar heb je het mooiste meisje uit die auto!" Ze bloosden terwijl ze zei "Gaaf!! We zitten bij elkaar in het hotel! Maar ik heb echt niet lang de tijd.. Ik moet snel in mijn hotel kamer zijn." Ik gaf haar een glimlach, en knikten. Ze wouw me voorbij lopen, maar dat liet ik nog niet toe. Ik pakten haar hand en vroeg "Morgen samen snow borden?" Ze knikten terwijl haar blik weg ging. Ik lachte nog 1 laatste keer naar haar en liet d'r toen los. Ze liep weg van me, en ik van haar, maar voordat ik de hoek om was draaiden ik me om en bedacht me dat ik haar kamer nummer wouw weten. Ik liep weer terug en hoorden haar zeggen "Dan moet ik vanmiddag maar een snowbord kopen.. En het zo snel mogenlijk leren." Ze stopten toen met lopen, en openden een deur. Gelijkertijd kwam er een jongen uitgelopen die zei "Je moet naar je skie les uk." Ze zuchten en zo tezien had ze er niet veel zin in.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen