Foto bij *~51~*

Hoi hoi.
Bedankt, ik wens jullie ook allemaal een fijne vakantie ^^
Ik moest dit stukje gewoon online zetten >///////< De reast komt echt pas weer NA dat ik terug kom XD

Lees ook mijn andere story >//////< (onegai~)
http://www.quizlet.nl/stories/56230/subete-no-noryoku/

Enjoy~

51.
Een vleug van vermoeidheid ging door hem heen. Sasuke keek om zich heen en zag hoe Kakashi opeens omviel. Seiko zat nog steeds op de grond en merkte niks van wat er om haar heen gebeurde. Die is niet goed. Sasuke wou opstaan maar hij viel toen ook voor over op de grond. Wacht die is niet zomaar vermoeidheid. Dit is een Genjutsu. Paniek ging door zijn lichaam heen. Hij moet Seiko beschermen…. Langzaam zakte hij weg, alsof hij in een zwartgat werd gezogen. Zijn ogen zakte dicht en toen hoorde hij niks meer.

“Sasuke?, Sasuke?” Sasuke knipperde een aantal keer met zijn ogen en werd toen langzaam wakker. Het licht scheen door het raam naar binnen, het was dus al ochtend. Kakashi was over hem heen gebogen en schudde hem lichtje door elkaar. “Kakashi?” “Mooi je bent wakker” Sasuke ging overeind zitten en zag dat hij op de bank lag. SEIKO ?! Razend snel liet hij zijn blik door de kamer gaan en zag toen het fragiele lichaampje van Seiko op de ander bank liggen met een dekentje over zich heen. Sasuke raakte zijn schouder aan, waar zijn eigen curse mark zit en tot zijn verbazing voelde hij totaal geen brandend gevoel zoals hij gewoonlijk wel had om de zoveel tijd. Het prikte altijd wel een beetje. Kakashi’s blik ging naar Sasuke’s schouder. Hij pakte Sasuke’s hand vast en verwijderde hem van de schouder. “Laat me eens kijken.” Sasuke knikte lichtjes en liet alles maar gebeuren, terwijl hij met zijn gedachtes bij Seiko zat en bij de chakra die hij gisteren voelde. “Die is niet mijn seal. Iemand heeft een sterkere seal op je cursemark gezet. Het is de zelfde seal als die Seiko heeft. Deze seal kan waarschijnlijk nooit worden verbroken, veel beter dan de die van mij.” Kakashi krabte aan zijn achterhoofd en keek verbaasd. “Iemand heeft ons oner een genjutse gezet en heeft jullie cursemarks geseald.” Sasuke stond op en liep naar de spiegel die in de gang aan de muur hing. De seal was inderdaad anders en hij kon totaal geen pijn voelen. Hij bewoog zijn arm een aantal keer, het voelde prettig om gewoon te bewegen zonder enige pijnsteken. “Sasuke?” Sasuke keek op naar Kakashi die in de deuropening stond. “Dit moeten we melden bij de Hokage. Er moet extra worden opgelet op sporen van Orochimaru.” Sasuke knikte. “Dankje Kakashi” Kakashi krabte opnieuw aan zijn achterhoofd. “Ik heb niet veel gedaan, maar graag gedaan, denk ik” Hij glimlachte onder zijn masker en liep naar de keuken.

“Oké, goed dat jullie het hebben gemeld.” Tsunade knikte naar Kakashi en Sasuke die voor haar stonden. “SHIZUNE !!” “ja ?” “Maak een rapport hier over en licht de ANBU hier over in” “Ik ben al onderweg” Shizune rende half naar de deur. Ondertussen keken Sasuke en Kakashi een beetje met bange gezichten naar Tsunade. “Jullie kunnen gaan” Snel knikte de twee en rende toen meteen richting de deur waar Shizune eerder was uit gerent. Seiko stond op de gang te wachten en glimlachtte breed naar de twee. “Sasuke-nii-san, ik heb trek” Sasuke glimlachte en tilde haar op. “Ik ook, wil je Ramen ?” Seiko knikte. “Laten we dan maar gaan” Kakashi liep met ze mee naar Ichiraku ramenbar. Naruto en Sakura zaten er ook tot verbazing van de rest. Maar niet heus. Er was geen enkele andere plaats waar je Naruto zou kunnen vinden voor het eten. “Naruto-san !” Naruto grijnsde toen hij Seiko’s stem hoorde. En draaide zich naar haar toe. “Kom je ook Ramen eten?” Seiko knikte heftig en Kakashi plaatste haar op één van de krukken. “Zullen we hierna gaan trainen?” Naruto keek vragend naar Seiko die op haar beurd weer naar Sasuke keek. “Mag het?” Sasuke knikte en glimlachte. “YEEEEY” Naruto grijnsde ook weer en at zijn Ramen die voor zijn neus werd geserveerd. “Itadakimasu”

Bloed verspreidde zich over de grond en de geluiden van een ernstige hoest aanval vulde de kamer. “Het is je eigen schuld, ik dacht dat je slimmer was dan dit, ik dacht dat ik je duidelijk had gemaakt dat je geen part meer was van hun leven, Seiko heeft je niet nodig en Sasuke ook niet” Een trap landde in de maag van de hoestende jongeman. “Zie je wat je jezelf aandoet. Je maakte mij kwaad en je ogen gaan er nog verder van achter uit. Je begint zwakker te worden” Nog een trap landde in de maag van de jongeman die opnieuw bloed begon op te hoesten. Een deur ging open en het licht van de gang verlichtte de donkere kamer. “papa ?” Een jongentje stond in de deuropening en hij keek zoekend in de donkere kamer. “We gaan trainen!” Madara liep uit de donkere schaduwen naar het jongetje toe. “Ga maar vast naar de trainingzalen.” Het jongetje nam een stap achteruit en keek naar de oudere man. “Waar is papa ?” “IK ZEI, GA NAAR DE TRAININGZALEN” Het jongetje keek weg, zei niks en liep de gang uit. Toen hij niet meer in het zicht was draaide de oudere man zich weer om naar de donkere kamer, wetend dat zijn slachtoffer daar ergens lag. “Itachi, ik hoop dat je weet waarom ik dit doe.” Itachi keek naar de deur opening waar Katsu eerder stond. Hij voog het bloed van zijn kin af. En beet hard op zijn onderlip. “De volgende keer dat je iets idioots doet dan draait Ayumi op voor jou daden” Met die woorden verliet Madara de kamer. De deur viel met een luidde knal dicht en de kamer werd donker en Itachi liet zich hijgend op de grond liggen.


Reacties onegai~

Reageer (12)

  • AvatarMargo

    okeeee madara ooit gedacht om ZELF kinderen te nemen?

    1 decennium geleden
  • chubby

    omg het zou echt nice zijn als Itachi, Ayumi, Sasuke, Katsu en Seiko samen tegen Madara gaan vechten en dat ze dan appelmoes van hem maken en dan is hij DOOD(duivel)(6)
    grrrrrrrrrrrr MADARA MOET DOOD xD

    1 decennium geleden
  • GilbertBro

    *rent naar daar* *slaat Madara* *Helpt Ayumi,katsu en Itachi*

    Oke,nu ben IK dood door Madara.... Niet mn beste iedee... Laat alles pleaz weer oke worden *trekt sad face*

    Snel verder ^^

    1 decennium geleden
  • Maboroshi

    Heel erg snel verder ;O

    x

    Sasuko

    1 decennium geleden
  • ilsietju

    Hmmmmm... Ik denk dat Madara al een beetje dood gemaakt is door de rest dus dat hoef ik niet meer te zeggen...
    Hmmmmm... ¬¬

    GAAAAAWSH!!! I LUF UR STORY!!
    SNEL VERDER!!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen