Ashlyn's POV

Hoe graag ik ook wil dat Justin bij me is,ik wil het risico niet nemen dat er iets met hem gebeurd. Ik heb ervan geleerd dat je geen ruzie moet gaan zoeken met de bitch van de school. Door haar kan ik niet met Jamie omgaan. Door haar zit ik in deze ellende. Het doet me nog steeds pijn dat ze alles wat me gelukkig maakt van me probeert af te pakken. 'ASHLYN KOM TERUG!' schreeuwt Justin naar me. Ik stop even,kijk hem aan en loop weer verder. Hij pakt me bij mijn pols vast. 'Stop nou,Ashlyn!' 'Justin,nee. Ik wil niet nog meer pijn hebben dan ik al heb!' Ik probeer los te maken maar het lukt niet. 'AUW,JUSTIN! Je doet me pijn.' Hij laat me los maar duwt een briefje in mijn handen,en loopt daarna weg. Ik staar hem verbaasd na. 'Zoo,besloten van hem weg te blijven? Goede keuze,Ashlyn. Zo ken ik je weer.' Ik schrik van de stem. Ik hoor een gemene lach en het geluid van hakken. Ik weet dat het Christel is. Ik kijk vies naar der en steek me tong uit. Ze merkt het gelukkig niet. 'Ash,zit er niet zo mee.. Het komt wel goed. Dat beloof ik je!' Ik glimlach waterig en kijk op. Tot mijn verbazing staat daar Rick. 'RICK?!' Hij glimlacht. 'Ik weet wat voor ellende je hebt door haar. Ik zal er alles aan doen om jou gelukkig te zien.' Ik glimlach breed. Voor het eerst in maanden dat ik geen neppe glimlach moet opzetten. Dit is de Rick die ik ken. Ik knuffel hem. 'Lees het briefje die Justin je gaf' fluistert hij in mijn oor. Hij geeft me een kus op me wang en loopt weg. Ik open het verfrommelde briefje.

'Lieve Ashlyn. Maak je geen zorgen. Het komt goed. Rick heeft me beloofd om ons te helpen met Christel. Kom vanavond naar Appellaan 15a. Ik heb je beloofd te helpen met je Wiskunde dus zal ik dat doen ook. Als je last heb van Christel,moet je het me melden. Ik zal die bitch laten zien wie hier de baas is. xx Justin'

Ik zucht. Ik twijfel of ik moet gaan. Zal ik voor het risico nemen? Ik loop naar Stacy. 'Stace!' Ze kijkt op en glimlacht. 'Hiii. Dus ik heb gehoord je hebt een studiedate. Je gaat goed,meid!' Ik zucht. 'Er is 1 probleem.' Ze kijkt me verbaasd aan. 'Christel' fluister ik. Ze kijkt me met grote ogen aan. 'Oh no she didn't?!' Ik knik. 'That little bitch. Ze moet nu echt gaan stoppen!' 'Vandaag is niet de goede dag voor het plan! Be nice to her. ' Ze knikt en knipoogt. De bel gaat. Heupwiegend loopt Stacy naar Christel. Ik loop naar Justin en geef hem een knipoog..

Reageer (1)

  • iBiebersGirl

    Abo! (:
    Je schrijft goed! ;)
    Verder! (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen