Foto bij 048

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (18)

  • DancingBunny

    bhahahahaha dansen in een park in het donker zonder muziek? dat meen je niet bhahahaha dat is echt GENIAAAL gewoon

    1 decennium geleden
  • xjustinbx

    aargh ik haat het als een verhaal word gestopt
    als het net spannend word.
    niet lief !!!
    VERDER (H)

    1 decennium geleden
  • Player

    AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH CHAZ KAN OOK ROMANTISCH ZIJN! But yeaah, het is niet romantisch als hij niet echt om haar geeft, en ja ik vind hem maar eng praten met zo'n oversekste toon. Weet je zeker dat het Chaz is? Gosh, misschien is hij het wel echt. Gosh, ik heb een idee. Als hij oversekst is maakt hij waarschijnlijk ook pornofilms, dus misschien kan ik Justin -ja, hij is mijn vriend.- om te zoeken naar filmpjes waar Chaz in speelt. Mhh, hij zou ze vast wel thuis hebben liggen. Even Justin bellen 06********,,, *spreekt met hem aan de telefoon* Ja, geregeld. Hij gaat nu naar Chaz' huis toe. Oh serieus waarom maak ik zo'n dom verhaal? Anyway snel verder.

    1 decennium geleden
  • missnothing

    veder!!! ;o ik vind het zo zielig voor haar, die chaz moet inslaap valle na de sex zodat ze weg kan en dit x voor goed(hoera)

    1 decennium geleden
  • Bershka

    verderr (flower)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen