Ik wende mijn blik van haar af en ging terug liggen. Moet juist zij nu ook beslissen om die film niet te willen zien? Ik was de enige in het internaat die hem waarschijnlijk niet ging zien en dan beslist zij om hem ook niet te zien? Dit doet ze gewoon om me te pesten.
‘Uh, Raina?’ Hoorde ik haar fluisteren. Twijfel was duidelijk in haar stem te horen.
Ik reageerde niet. Ik wilde al helemaal niet meer dat ze hier was, laat staan met haar praten. Mij zou het niet uitmaken of ze van kamer was verandert. Ik waarschuwde haar alleen maar dat ze daarna niet meer af moest komen. Maar van mijn part mocht ze gerust op een andere kamer liggen.
‘Hoe gaat het met je?’ Ik stond op het punt om mijn ogen weer open te doen maar kon me er nog net van weerhouden. Hoe gaat het met me? Kom op, alsof zij daar in geïnteresseerd is. Ja, misschien wel. Alleen om te weten of ze nog verder moet gaan met mijn leven kapot maken. Ik zal eens wat zeggen. Mij kan je niet meer dieper krijgen. Ik zit al helemaal op de bodem!
‘Raina, ik weet dat je kwaad bent. Maar ik wel me..’ Ze zweeg even. ‘Komen excuseren.’
Nu vlogen mijn ogen wel open en in een seconde zat ik alweer recht op mijn bed. Ik bekeek haar niet-gelovend. ‘Ah ja. Je hebt niemand nu Blaine weg is en nu kom je terug naar mij. Daar trap ik mooi niet in!’ Ik kruiste mijn armen voor mijn borst en keek haar kwaad aan. Als ze denk dat het zo makkelijk zal gaan, heeft ze het helemaal fout.
‘Nee. Ik zie nu pas in dat ik fout bezig was.’ Ik zweeg. ‘Nu zie ik pas dat Blaine me niet gelukkig maakt. Geen enkele jongen. Alleen mijn vriendinnen, en zeker mijn beste vriendin. En dat ben jij, Raina. Het spijt me echt!’
‘Denk je nu echt dat alles zo gemakkelijk opgelost is? Je hebt me verdomme laten vallen als een baksteen voor een jongen. Voor een jongen die gewoon een flirt voor je is! Een jongen die niets om je geeft!’ Brulde ik door de kamer naar haar.
Hailey stond nog steeds bij de deur en liep nu naar haar bed waar ze verloren op ging zitten. ‘Ik weet het.’ Fluisterde ze. ‘Ik weet dat ik fout was maar ik wil het terug goedmaken. Zeg me wat ik moet doen zodat je me vergeeft. Alsjeblieft.’
Ik kreeg genoeg van haar smeken. Ze weet dat dit de enige plek is waar ik gelukkig kan zijn, en dan gaat ze dat nog even verpesten. Zij is de enige die alles van me weet en toch doet ze me dit aan.
‘Laat me eerst nadenken.’ Mijn stem klonk veel rustiger maar vanbinnen zat ik nog steeds vol woede. Ik snap niet dat ze me dit aan kon doen. Ik snapte het echt niet. ‘Ik wil alleen zijn.’ Zei ik tegen haar toen ze nog steeds op haar bed naar me bleef kijken.
Hailey knikte en liep dan terug de kamer uit.



Ik heb gisteren 9 kudo's gehad! Daar ben ik echt al blij mee. Gaan we dat vanaf nu elke dag doen? Dat vind ik echt zo leuk. Reacties trouwens ook ;d (flower)

Reageer (4)

  • xBaps

    Verder!!!

    1 decennium geleden
  • xxxsmile

    snel verder.<333

    1 decennium geleden
  • Chikorita

    Oeh, Raine is mad >=D

    1 decennium geleden
  • lauriefredo

    Ik hoop dat het goed tussen hun komt, snel verdeer.XX

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen