Foto bij Please Stop!

Stefani 16 word al heel vanaf het eerste leerjaar gepest.Nu 10 jaar later is het nog niet veel beter. Ze heeft wel altijd vrienden gehad maar die deden altijd bot en grof tegen haar. Ze wil dat het stopt.
Please Stop!

Ik sta op. Vandaag heb ik een toets wiskunde. Niet echt mijn beste vak.
En ik heb er gisteren maar 1 uur voor geleerd. Dat wordt hoogstens een 2.
Ach ja misschien gaan ze me minder pesten omdat ik niet leer. Dat vind iedereen toch cool.Ik ben minder bang om een 1 of 2 te halen dan naar school te gaan.Wat voor zin heeft school als je toch geen vrienden hebt die om je geven en slechte cijfers halen?Haar ouders zijn ongerust over haar want vorig jaar haalde ze nog perfecte cijfers. Haar minste was een 6 en dat vond ze al erg.Haar grootste droom was om een normaal meisje te zijn. Niet populair maar ook niet gepest. Een meisje met vrienden dat om haar geven , een echt BFF en een vriendje dat van haar houdt zoals ze is.
Maar die droom kost ze opzij schuiven.Ze heeft vriendin die niet om haar
geven, haar laatste lief was in het 6de leerjaar en die wou alleen haar maar om te kussen.De enigste wie op me verliefd is de nerd van de school.Dan maar geen lief.Ik stap de de deur uit en stap richting school.
Ik kom te laat toe in de les.En het was niet de eerste keer dat ik te laat kom.Ik ga bij mijn vrienden staan.Ze vroegen of ik er klaar voor was , want ze weten allemaal dat wiskunde niet mijn sterkste vak is.
Ik was er natuurlijk helemaal niet klaar voor maar toch moest ik de toets maken.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen