Hoofdstuk 10!! Sorry voor het wachten, ik heb het druk met verhuizen... Thomas, jij bent de klos in dit hoofdstuk!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (7)

  • Mugiwara

    O.o
    Je moet echt heeeeeeeel snel verder gaan!

    1 decennium geleden
  • DreamMonster

    Mag ik zeggen dat dit het leukste verhaal op Quizlet tot nu toe is? :O. (niet dat ik ze allemaal gelezen heb maar toch.) Maar Betrayed was ook superleuk ^^

    Ga gauw verder! Is leuk <3

    1 decennium geleden
  • KIaus

    Geweldig! Gou door asjeblieft?! Ik wil weten hoe het afloopt... Voor mij blijft het Yves. Ik ben erg koppig, ja... Maar vaak heb ik het bij moordserries en boeken goed. Nu nog de beelden terugkijken en hem dit afleren ofzo. Het zou wel erg zielig zijn om hem te vermoorden... :'( Want Yves is Lief.

    1 decennium geleden
  • DreamMonster

    Spannend! 8). Wie worden er nu nog allemaal vermoord zeg :o. Of worden alle bandleden straks ook nog vermoord? ;o. Oh nee wacht, dat kan natuurlijk niet. Of wel? Argh D:. Ik weet echt niet wie het is hoor :/...

    1 decennium geleden
  • Hurts

    Ooooeh. Heeel snel verder!!!!

    Echt ik heb geen idee wie het is. Bart misschien? Hoewel... Nee.. Dat kan niet. Hij zat bij Hinne en Jochem op het podium, en ze wouden alledrie dat de tour zo snel mogelijk afgelopen was.

    Yves misschien toch? Hij moest natuurlijk de bandbus inladen...

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen