Foto bij 54| You can change things.

Bedankt voor alle reacties <'3


Draco was nogal overdonderd van het feit dat Fay hem zomaar een knuffel had gegeven. ''Het komt allemaal wel weer goed''Fluisterde Fay, maar Draco wist dat het nooit meer goed zou komen. Fay had geen idee in wat voor situatie hij was beland een situatie waar hij niet uit kon komen zonder ernstige gevolgen en dan had hij het niet over zijn 'nog' vriendschappelijke relatie met haar. Fay liet hem weer los en toen ze hem zag glimlachen kreeg ze vrolijke pretoogjes gecombineerd met een stralende glimlach. ''Je ziet er echt schattig uit als je zo kijkt''Het was eruit voor Draco er erg in had. Maar ondanks dat bloosde Fay niet, maar grinnikte ze. ''Haha, nou dat zegt Harry ook altijd.'' Dat was dan zijn eerste mislukte compliment. Als Fay dat zo vaak hoorde stelde het vast niet veel voor voor haar. ''Goh,''Wist Draco er alleen uit te persen en hij vervloekte in zijn hoofd de dag dat Fay bij Gryffindor was ingedeeld.
''Maar het is wel veelzeggend uit jouw mond''Zei Fay alsof ze zijn gedachten kon lezen. ''Echt?''Vroeg Draco grijnzend, ''Jazeker''Antwoordde Fay. Even keken ze elkaar aan en toen boog Draco zich naar haar toe. Geen idee waarom, maar voor hem voelde dit als het perfecte moment. Fay kreeg het echter nogal warm toen Draco steeds dichterbij kwam. Ze werd haast gehypnotiseerd door zijn mooie grijze ogen die gewoon veel te dichtbij waren. Ze had geen idee wat ze moest doen, maar dat maakte op dat moment niet veel uit. ''Zo te zien vermaak jij je geweldig hier, Dray''Zei een veel te bekende stem waardoor Draco zich direct terug trok. Hij draaide zich om en keek geïrriteerd naar zijn beste vriend Blaise Zabini die breed grijnsde.
''Ik uhm... moet nog nablijven''Zei Fay en stond op. Ze moest nog lang niet nablijven, maar ze voelde de spanning duidelijk in de lucht hangen. Draco nam geen moeite om haar tegen te houden en zag hoe Blaise haar even aankeek toen ze langs hem heen snel weg liep.
Blaise richtte zich weer op Draco, die hem nog even geïrriteerd aan keek. ''Hmm, Gryffindor en Modderbloedje. Goeie keuze''Zei Blaise verbazingwekkend kalm. ''Praat me niet van goeie keuzes''Zei Draco nijdig. Blaise haalde zijn schouders op en liep naar Draco toe waar hij vervolgens tegen de boom aan leunde. ''En dan zeg jij dat ik niet naar Ginny Weasley mag kijken...''Mompelde Blaise. ''Je was trouwens wel lekker op dreef hè?'' ''Hou toch je mond. Er is niks gebeurt''Snauwde Draco. Blaise z'n eeuwige kalmte was soms zo verschrikkelijk irritant. ''Nog niet nee... Ik weet alang dat je smoor op der bent Dray. Dat kun je echt moeilijk verbergen. En zo te zien, ging je der net veroveren. Maar helaas bestaat er een Blaise Zabini''Het laatste zei Blaise wel erg geamuseerd. ''Helaas wel ja!''Zei Draco fel. Blaise grinnikte, ''Iniedergeval neem ik het je niet al te kwalijk. Even onder ons, ze is wel verdomd lekker hè? Maar tja... Modderbloedje.'' ''Vrienden zijn met een modderbloedje is niet half zo erg als je denkt''Zei Draco. Hij moest zich nog even realiseren dat Blaise, Fay daadwerkelijk 'Lekker' vond.
''Dus ik kan je hier morgen met Granger verwachtten?''Grapte Blaise en Draco kon het niet laten om even te grinniken. '''Nee, maar ik denk dat Fay de enige uitzondering is. Ik heb eigenlijk nog steeds een grote hekel aan de rest van Gryffindor''Gaf Draco eerlijk toe.
''Hmm, dat maakt het misschien minder erg. Maar ach ja, jij bent Draco Malfoy het maakt vast niet veel uit of je het nou met een Modderbloedje of een Volbloed aanlegt. Slytherin houd toch wel van je.
Misschien zullen sommige het er niet mee eens zijn, maar die vallen in het niet vergeleken met jou en je fantastische beste vriend Blaise Zabini''Vertelde Blaise en hij klopte even plechtig op zijn borst.
''Hoebedoel je?''Vroeg Draco een tikkeltje verward. Natuurlijk wist Draco dat hij het in Slytherin voor het zeggen had. Dat hij onweerstaanbaar was en boven aan stond als het om rangstatus ging.
Maar wat Blaise net had verteld, was hem blijkbaar ontgaan.
Blaise keek dit keer wat serieuzer en ging weer rechtop staan.
''Ik bedoel dat je macht hebt. Macht om dingen te veranderen Draco''

Reageer (6)

  • Boulevard

    VERDER

    1 decennium geleden
  • Slughorn

    Snel verder:D

    1 decennium geleden
  • Yixing

    Fantastisch^.^
    Snel verder!

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Supergeweldig!

    1 decennium geleden
  • Ingeling

    cool!!
    xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen