Foto bij 55| Ginny.

Dankjewel voor al jullie reacties! :'D

Draco was nogal verward door Blaise z'n zeggen, maar wie pas echt verward was. Dat was Fay McFly. Ze vond Draco echt geweldig en ontzettend aardig, maar wat nog steeds door haar gedachten dwaalde was het feit dat hij haar wilde kussen. Het was raar en ze kon er met niemand over spreken omdat het idee gewoonweg idioot was. Maar toch was hij zo dichtbij geweest dat ze goed kon zien hoe zijn grijze ogen in elkaar zaten. Diep in gedachten verzonken liep ze weer het kasteel binnen en door de drukte op de gangen wist ze dat het ontbijt al voorbij was. ''Hé kijk eens- Oh, hoi Fay''Fay was tegen Ginny Weasley aangebotst zonder dat ze het echt door had en keek verschrikt op. ''Ginny... Hoe gaat het?''Vroeg Fay zwakjes, ''Prima... Is er soms iets?''Ginny keek haar even onderzoekend aan. ''Nee, hoezo?''Loog Fay niet al te overtuigd. Ginny's bruine ogen verraadde al dat ze Fay niet geloofde, maar ze ging er verder niet op door. ''Ik vroeg me het gewoon af. Ga je mee naar de leerlingenkamer?''Vroeg Ginny ietwat vrolijker. ''Oké''Zei Fay schouderophalend, ze had dan ook niet veel te doen tot dat ze moest nablijven. Ginny had al door dat er iets mis was met Fay. Meestal was ze vrolijk en opgewekt, maar op dat moment was ze zo... anders.



In de leerlingenkamer ging het niet veel beter met Fay. Maar ze had zich voorgenomen om er maar niet langer over te piekeren omdat het anders wel erg zou opvallen. ''Heb je Harry en Ron eigenlijk nog gezien?''Vroeg Fay terwijl ze op een van de banken bij de open haard plofte. ''Oh, die zijn naar het zwerkbalveld. Ron is aan het trainen voor zijn positie als wachter en Harry helpt hem daar bij''Vertelde Ginny. Toen Ginny 'Harry' zei, verscheen er iets afwijkend in haar ogen wat weer zo snel verdween als het was gekomen. Maar Fay wist dat Ginny iets had met Dean Tomas, dus was het vast niets. ''Hij is wel ijverig hè? Ron. Want ik bedoel, hij traint bijna elke dag''Zei Fay. ''Tja, hij denkt dat die anders belabberd is. Ikzelf wil ook in het team, maar ik zal nooit zoveel van mezelf eisen als Ron doet''Zei Ginny. ''Het trainen was trouwens een smoes om vandaag van Lavender Brown af te komen. Maar blijkbaar is hij het dus ook echt gaan doen.''Zei Fay en ze moest toch wel even grinniken. ''Die is toch smoor op Ron? Heeft hij haar nog niet duidelijk gemaakt dat ze moet oprotten?''Vroeg Ginny geamuseerd, ''Nee. Volgens mij durft hij het gewoon niet, maar wil hij het niet toegeven''Zei Fay. ''Hij wilde zelfs dat ik deed alsof ik zijn vriendin was zodat Lavender zou afdruipen.'' Ginny kon het niet laten om even te lachen, maar hield direct haar mond toen ze Fay zag kijken. ''En wat vond jij daar eigenlijk van?''Vroeg ze waarna ze nog even na-grinnikte. ''Achterlijk. Ik zei dat hij gewoon tegen haar moest zeggen dat ze geen kans maakte''Zei Fay direct. ''Ja ja''Zei Ginny met een geheimzinnige grijns op haar gezicht. ''Waarom kijk je zo?''Vroeg Fay een tikkeltje wantrouwend. ''Oh gewoon''Zei Ginny en er speelde nog steeds een 'Fred en George-achtige' grijns rond haar lippen. ''Volgens mij zou je niks liever willen dan zijn vriendinnetje zijn.''
''Ron is mijn beste vriend!''Zei Fay terwijl ze lichtjes bloosde, ''Hij is net een broer voor me. Eentje die teveel eet.'' Ginny grinnikte, ''Jij zegt het. Maar ik denk toch dat je hem wel erg leuk vind. Anders zou je niet blozen.'' Fay vervloekte in haar gedachten haar bloedsomloop. Ze vond Ron niet leuk. Nou ja, wel leuk, maar niet leuk leuk zoals Ginny het bedoelde. Ze waren gewoon uitermate goeie vrienden en er was helemaal niks tussen hun. ''Luister naar de Love-docter. Ik zie dat soort dingen gewoon''Voegde Ginny er nog aan toe. Wat haar een kussen opleverde die door Fay naar haar hoofd werd geslingerd.
''Ik ben niet verliefd op Ron!''Zei Fay. ''Ik hoorde van Dean dat je wel vaak naast hem zit''Ging Ginny ongestoord verder. ''Door jou krijg ik echt zin om nu al na te blijven. Je bent zo irritant bezig Ginny''Zei Fay zuchtend. ''Zeker omdat ik over je 'big Love' praat?''Zei Ginny grinnikend. ''Ik geef het op''Zei Fay vermoeid waarna ze languit op de bank ging liggen en haar ogen sloot.





Reageer (7)

  • Valentinaa

    Hahaha dat zeg ik ook altijd:

    ik vind hem wel leuk, maar niet leuk leuk xD

    Love your story! (L)

    1 decennium geleden
  • NickJ4life

    oh mah gawd,
    amazing story(H)

    but, ga je vandaag nog verder?!?!?
    is eigenlijk geen vraag maar een bevel(A)

    dus, dan weetje dat ff(puh)

    en fay is geniaal!xD
    fay is eigenlijk net ik, maar net een tikkeltje prettig gestoorder^^

    xxx
    ps had ik al gezegd dat je story amazing is?(flower)

    1 decennium geleden
  • Delic

    Zou wel een grappig gezicht zijn, Fay met Ron x3

    1 decennium geleden
  • Smesty

    Hahaha
    Love it!!
    Snel verder!!
    X.

    1 decennium geleden
  • McGuiness

    Whaha(:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen