Foto bij »Chapitre 15. Aimee

Vakantie is begonnen!!! :)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • xHanneBieber

    @ xPurplee
    jij mag Chris hebben,en Chloë(ryanlove)wou toch liever Chaz,en ik wou Justin maar ook Christian (ookal komt die niet in het verhaal)Dus Ryan is ook nog vrij,dus jullie vechten het maar uit !
    xoxo Hanne (H)

    1 decennium geleden
  • xROAR

    Uuh.. Ik denk dat ze wel terug zoent =].
    @xHanneBieber.
    hahahahha! Geniaal! En dan neem ik Chris (Die doet niet mee in het verhaal maar dat maakt niet uit). Dan zijn we allemaal happy ;D.

    1 decennium geleden
  • yuurimoon

    verder

    1 decennium geleden
  • yuurimoon

    wat iBiebersGirl zegt.

    1 decennium geleden
  • xHanneBieber

    ze zoent niet terug en wil weglopen maar dan staat ryan in de deuropenening en doet kusgeluiden na en tuit zijn lippen en dan loop ze tegen hem en kust hem perongeluk.Dan zegt Justin heel dom "Mij kan je niet kussen,maar hem wel? Wat heeft hij wat ik niet heb?"(Ik;"niets,jij bent hot,(en van my)en ryan is ieuww".....jij:"ryan is niet ieuww,maar wel van mij"ikke:'welles'jij:'nietes'ikke:'justin is jakkebah'jij:'nietes'ik:'gotcha'jij:'okee we spoelen terug*********Ryan staat daar dus en juist voordat aimee hem bijna raakt(en dan kust)neem ik hem weg en pak hem op zijn bek.Aimee loopt door en struikelt bovenaan de trap en valt zoo naar beneden en is dood,dan kom jij binnen en wilt justin troostendus je pak hem vol op zijn bek en dan is iedereen gelukkig,ik heb ryan en jij hebt justin.Eind goed al goe(behalve voor aimee dan))
    Snappie?
    Dus jij hebt ryan en ik heb justin,iedereen blij !!!
    (deze reactie slaat echt nergens op!)
    Nou ja,snel verdeeeerr !!xx

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen