Abo kudo of reactie pleaseeeeeee :D Alledrie mag ook (Y)! (flower) (flower)

De volgende ochtend

Temari pov~
Ik werd wakker en keek op mijn wekker. Het was nog maar 5 uur 's ochtends. Ze had deze nacht gedroomd over Shikamaru.
Ik stond in Konoha het was een bewolkte dag, het zou waarschijnlijk gaan regenen.Ik ging praten met Hinata en Tenten, totdat er iemand op me af kwam lopen, heel relaxt maar ook heel boos over iets. Hij trok me ruw mee aan mijn arm en nam haar ergens achter een gebouw. Het was Shikamaru.'Waar ben je mee bezig?' vroeg ik verbaasd. Hij had me nog steeds vast.'Ik ben het zat dat je me negeert' zei hij. Het begon een beetje te regenen.'W-wat, w-waar hebb je het-o' zei ik maar ik werd onderbroken door hem. Hij duwde me rustig tegen de muur pakte mijn beide armen en hield het boven haar hoofd en ik voelde zijn lippen op de mijne. Het was heel voorzichtig maar ook ondeugend. Het begon nu heel hard te regenen. Hij tilde me op terwijl hij me nog steeds zoende. Nu ging ik hem ook terugzoenen


Dat was een hele rare droom. Waarom had ik over hem gedroomd? Heeft deze droom een betekenis ofzo? Het was echt heel vaag, maar toch ook een beetje romantisch. Ach het was gewoon onmogelijk dat zoiets zou gebeuren. Misschien kwam het omdat ze graag naar Konoha wou gaan. Ik stond op en ging me omkleden, deed mijn band van Suna recht, pakte mijn waaier en liep naar buiten waar Kankuro al stond.'Waar is Gaara' vroeg ik.'Hier ben ik' zei Gaara en kwam erbij. We liepen Suna uit.


Shikamaru pov~
Ik stond op en ging wat naar buiten voor frisse lucht. Totdat iemand op me af kwam rennen. Het was Sai.'Shikamaru lady Hokage wilt dat je naar haar kantoor komt' zei hij. 'Ik kom al' zei ik en ging naar het kantoor van lady Hokage. Daar eenmaal aangekomen klopte ik op de deur.'Binnen'. Ik liep naar binnen.'Shikamaru, hier ben je dan, je moet iets doen voor mij' zei Tsunade. Ik knikte.'Je moet voor mij Temari beschermen, je moet haar in de gaten houden zodat haar niks overkomt'.'Wat? Temari?' vroeg ik.'Ja je hoorde me toch wel' zei Tsunade.'Okeeyy ik doe het wel. Kankuro en Gaara niet?' vroeg ik.'Nee ik heb andere mensen voor hun twee, maar omdat jij Temari al wel een keer hebt ontmoet kan jij haar wel het beste verdedigen' zei ze.'Ja is goed' zei ik en ik liep weer weg.'Wauuw heb ik weer, how troublesome' dacht ik.

Reageer (1)

  • IDunnoXD

    WTF?!!!!!! GA FUCKING SNEL VERDE!!! ANDERS KILL IK JE ZATEDAG!!! dan zijn we toch samen (6)(6)(6)(duivel)(duivel)(duivel)

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen