Foto bij Hoofdstuk 3

Ik heb mijn computer extra vroeg laten gaan, een nieuwe school is nieuwe vrienden, nieuwe leraren, en nieuwe vakken; kortom een nieuw begin.
Uit de brief die waarschijnlijk de hele school had gekregen maakte ik uit dat we rond 09.30 uur aanwezig moest zijn. Mijn moeder was natuurlijk zenuwachtiger dan dat ik was en liep gestresst rond en vroeg: Heb je je spullen? moet ik nog eten voor je klaar maken? Schiet nou eens op! Je komt bijna te laat!!
Mam doe nou eens rustig! Het is maar 5 minuten vanaf hier naar de school; zei ik. Rustig ging ik naar boven om me om te kledenn en me te wassen. Ik had geen honger, maar van mijn moeder moest ik wel wat eten.

toen het 9.20 uur was ging ik maar weg. Je weet maar nooit. Toen ik inderdaad 5 minuten later aan kwam, bleef ik even staan kijken naar het gebouw. Ondertussen dacht ik: Wat een mooi gebouw!

Ik zette mijn fiets op de plek waar ik hem altijd zette en ging naar binnen. Ik liep naar de mevrouw en zei vroeg; wat is je naam? Ik zei daarop Stefan Smit.
Stefan Smit...Stefan Smit, JA hier sta je, hier is je rooster en je zit in klas D

Reageer (1)

  • SlashHAT

    Stefan (Bridges) Ik dus!

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen