Foto bij 17°

Cynthia was ook binnen gekomen en mijn hele familie zat weer in de woonkamer. Leah zat naast me en hield me stevig vast, ze wou niet bij me uit de buurt. Iedereen was blij dat ik terug was, maar er was nog een probleem. ‘Ze komen ons zoeken.’ Mompelde Cynthia. Ik zuchtte en knikte. ‘Natuurlijk komen ze ons zoeken, ik ben ontsnapt en jij hielp. Doodstraf.’ Cynthia jammerde zacht. ‘We kunnen wel weer vluchten,’ Leah schudde haar hoofd, ‘maar ze vinden ons toch wel.’ Zuchtte ik. Ik glimlachte naar Cynthia. ‘Maar met jou kunnen ze ons tenminste niets doen.’ Ze knikte, ze was al wat blijer. Alice zuchtte plotseling uit frustratie. ‘Ik zie helemaal niets! Tagas en Leah zitten in de weg.’ mopperde ze. ‘Het is makkelijk te voorspellen Alice, ze komen hiernaar toe.’ Vertelde Cynthia. Het was ook erg logisch, ze waren boos op Cynthia, ze had me laten ontspannen, me geholpen. Ze waren niet erg boos op mij, want Aro wist dat ik dit altijd al van plan was. Leah zuchtte en legde haar hoofd op mijn schouder. Ze wist dat er iets ging gebeuren, ze was bang om me te verliezen, alweer. Alleen nu voor eeuwig, maar dat zal nooit gebeuren, want dat laat ik niet gebeuren. Ik wil niemand meer achterlaten door te vluchten of door te sterven, dus ben ik dat ook niet van plan.


~~{°}~~

Ik meld alvast dat deze story niet lang meer zal duren, wegens inspiratie gebrek.

Reageer (4)

  • Dreambelievr

    Niet stoppen! Ik wil een cool gevecht om de vrijheid van de Cullen clan en ik wil als enige overlevenden aan volturi zijde Alec en Jane en misschien de zus van Cyn (heb haar al een bijnaam gegeven) en aan Cullen zijde iedereen! Eind goed al goed.
    Alsjeblieft schrijf op zijn minst een echt cool gevecht ik smeek het je! (Ik: zit op mijn knieën en smeek je snikkend om een cool gevecht. Jij: probeert me van je af te duwen maar dat lukt niet en dus geef je toe:oké ik schrijf wel een gevecht scène waar je van staat te beven. Ik:Jippie!!!! wij: knuffelen en doen een dansje)

    1 decennium geleden
  • Renekel

    Ik ben t/m 13 augustus met vakantie, dus verwijder mijn abbo om mijn inbox een beetje leeg te houden;) Ik neem wel gewoon een bladwijzer, dus als ik terug ben en bijgelezen neem ik gewoon weer een abbo!
    Xx

    1 decennium geleden
  • Phlegethon

    Love It.

    1 decennium geleden
  • Niallene

    Goed geschreven!
    Ik hoop dat er nog een volgend deel komt!
    Ga je snel verder? <33

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen