Foto bij - 93 -

- Roxanne -

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (1)

  • Boulevard

    Ik vind dat Roxanne groot gelijk heeft, Fred had zo veel beter kunnen krijgen ^^ Of nee, Fred KAN zoveel beter krijgen ^^ Dat vind ik een beter zin, vind je ook niet?
    En oeh, wat zou George tegen haar willen zeggen? Nu maak je me wel nieuwsgierig, maar ik moet wachten tot volgende week zeker? -Zucht- Spijtig, want serieus ik hou echt van deze story. Hij is echt goed, de humor, drama, de spanning. I love it (: En niet te vergeten de schrijfster natuurlijk, je moet heel erg awesome zijn om zo'n verhaal te kunnen verzinnen en dan nog op 'papier' te krijgen (: Dus een applaus voor Awesome-Fie - Applaus -
    George en Fred zijn even geniaal als anders maar ik vind dat deze keer er nog iemand, mischiens zelfs genialer, is. Nl. Roxanne, zij is echt zo ongelofelijk cool (: Btw, voelt ze nu iets voor George of hoopt ze gewoon dat d'r niets gebeurd is en dat hun vriendschap blijft zoals hij nu is? Hmm, daar ga ik deze week is over na denken ^^ Ik zal je het antwoord dan wel volgende week ineens laten weten (:
    Éloise mag misschien wel lief zijn maar in dit hoofdstukje echt niet, oké ze weet niet dat Roxanne in Zwadderich zit maar ze is niet echt slim om 't eerst na te kijken. Tja, Fred verdient iemand beters ^^ Rara, wie zou dat zijn?
    Snel, snel, snel VERDER (:

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen