Foto bij 002

Syrena.

Dus daar liep ik, achter m'n vader aan, de keuken in. Wat ongemakkelijk namen we plaats aan de keukentafel. Ik wist zeker dat ik mijn vader dom aan liep te kijken (ik was super nieuwsgierig!) maar m'n vader was ook niet echt snugger bezig. Hij bleef maar staren naar die brief.
"Uuhm, pap, is het nog voor vandaag?", vroeg ik ongeduldig. Mijn vader keek mij aan. "Tja, kindje, waar zal ik eens beginnen?" en hij schraapte zijn keel.

*tijdsprong*

Hey guys, guess what ? Zal ik mijn eerste dag in Engeland eens beschrijven? Okee;
super slecht weer, verschrikkelijk - ik kreeg een vage brief - had eerste serieuze gesprek met mijn pa - pa zegt nu pas dat mijn ma een heks was en dus kon toveren - ik kan ook toveren - die vage brief bleek uitnodiging te zijn voor een school voor mensen die kunnen toveren - we gaan morgen naar Londen, schoolspullen kopen voor Hogwarts (nieuwe school) - heb ik al gezegd dat het weer hier echt super slecht is ?
Oohja, het gekke is dat dit nog echt gebeurd is ook. Als ik niet beter wist zou ik mezelf uit gaan lachen. Like "Hahah! Je bent toch geen klein kind meer, nee? Waarom geloof je dan in kleuterdingen zoals magie?" Welkom in mijn loserleven dat volstrekt onlogisch en totaal niet realistisch is ?

PS. Nu. Ga. Ik. Dus. Nooit. Nooit. Nooit. Meer. Denken. Dat. Mijn. Leven. Zuigt. Als. Ik. Niet. Word. Toegelaten. In. Het. Cheerleader-team.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen