Ik lach zachtjes in mezelf en gelukkig merkt niemand het. De deur vliegt in ene open en Bellatrix komt binnen gelopen, alsof ze niet de deur heeft ingetrapt.

Ik vind het echt vervelend dat niemand reageert. Ik weet dat ik heel lang niks had getypt, maar daarom betekent het niet dat je niet hoeft te reageren ofzo. Ik had weer zin om dit verhaal te schrijven, maar zoals het nu gaat, heb ik er geen zin meer in. Ik schrijf het voor jullie en deels voor mezelf. Ik wou gaan tot hoofdstuk 100 en verder, maar zoals het nu gaat(met de weinige reacties en kudos) denk ik dat ik ermee stop. Ik ga waarschijnlijk tot hoofdstuk 80, want ik wil er een eind aan breien. Veel leesplezier, er komen ongeveer nog 6 hoofdstukken.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (4)

  • Awesome1702

    ik vindt dat je t/m hoofdstuk 100 moet gaan. dit is namelijk mijn favoriete story.

    1 decennium geleden
  • Cinta

    snel verder, het is idd heel lang weg geweest, ik volg het verhaal niet helemaal meer maar ja, komt wel weer hoor!!!

    1 decennium geleden
  • Creater

    AAAAAAHHHHHH Je moet verder schrijven! Ik ben egt helemaaal verslaafd *zucht* Dan ga ik wel ff een ander verhaal van jouw lezen! Even leuk (lol)

    1 decennium geleden
  • DreamersDisease

    Woow, als Bella haar moeder is ga ik zo hard lachen dat je me kut horen Chell:Z En die marteling met verdrinken en verbranden is gewoon eng:| Echt een Bella streek:P

    Najaa, Keep going.

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen